Xlash för att rädda mina ögonfransar

Inlägg i samarbete med Xbeauty.

I samarbete med Xbeauty har jag fått hem detta Xlash fransserum som ska på ett naturligt sätt göra dina ögonfransar längre och fylligare på bara några veckor. Man kan få upp till hela 40% längre ögonfransar på bara 30 dagar!

Jag har tidigare använt mig av Xlash serum, men det är en tid sedan, så jag vet redan från tidigare att dessa produkter verkligen funkar! Men nu ska jag sätta serumet ordentligt i test och visa före och efter bilder efter att ha använt det i minst två veckor så man får se vilken skillnad det gör!

Mina fransar har lidit något otroligt av fransförlängningen jag gjorde före Spanien resan. Jag var ju aldrig och gjorde om fransarna efter resan utan började limma trebensfransar i utkanten av ögonen, och fransarna tog verkligen stryk av det limmet… Så nu har jag knappt hälften av mina fransar kvar, så vad är då bättre än att göra en intensivkur med Xlash? Stay tuned för före och efter bilder inom någon vecka! 🙂

4 Comment

  1. Jag har alltid velat pröva någon sånhär produkt, men inte riktigt vetat om det varit värt det. Så det ska bli superintressant att se dina före- och efterbilder sen 🙂

    1. Vad kul att du är intresserad av att se resultatet sen! Har många vänner som denna produkt har fungerat för så litar verkligen på den! 🙂

  2. Ser fram emot att läsa recensionen sen! 🙂

    1. Vad kul! 🙂

Kommentera