Vintage Levi’s för fem euro

Jag älskar att fynda på Facebook loppisar, och här är ett av mina allra senaste fynd! Dessa perfekta, ljusa Levi’s shorts betalade jag ynka fem euro för! Det är faktiskt mitt andra par Levi’s shorts som jag endast betalar fem euro för vilket är ett helt sjukt pris för ett par så bra och snygga shorts!

Det är ju alltid lite riskabelt att kläderna ska passa då man köper dom från Facebook loppis, men jag har haft turen vid min sida så att båda par shortsen har passar perfekt! Dessa ska jag absolut använda flitigt nu i Spanien!

Sedan tog jag även bort nitarna på bakfickan då de inte riktigt passar min stil, och violá! Helt som nya shorts. 🙂

Har du gjort något loppisfynd som du är väldigt nöjd över?

8 Comment

 1. Gud vad fina dem var!! 😀

 2. Bella says: Svara

  Åh vilket fynd, dom är så snygga!

 3. Såå snygga!!

 4. Schysst fynd! 😀 Jag har faktiskt fyndat en Odd Molly kofta en gång 🙂

 5. Super snygga! Älskar själv också loppisar/fb loppisar. Knappt köper något nytt från butiken längre…

 6. MALIN says: Svara

  Men wow, vilket kap! Vad är det för grupp du är med i? Kram

 7. HUR lyckas du alltid hitta så fina grejer på loppis? Jag ser bara skräp varje gång jag försöker ge det en chans 😀

 8. supersnygga!!

Kommentera