Vinnaren av februariboxen!

Nu har det gått lite över en vecka sedan jag startade igång tävlingen i samarbete med Bette Box där man hade chansen att vinna februariboxen, och då tänkte jag att det var dags att dra en vinnare! Jag fick in väldigt många tävlingsbidrag och det har varit så kul att läsa igenom just era skönhetstips! Så om ni vill få en tips-boost så kan ni läsa igenom kommentarerna i detta inlägg!

Och nu till vinnaren, som denna gången blev… Harriet! Grattis! Jag ber Bette Box kontakta dig så snart som möjligt så du får skickat februariboxen hem till dig!

Och tusen tack till er alla som deltog, jag önskar att jag kunde skicka en box till er alla! ♡

 

10 Comment

 1. Amanda says: Svara

  Grattis till henne 😀

 2. grattis till vinnaren 😀

 3. Åh grattis till henne, synd jag missade denna tävling! 🙂

 4. Stort grattis till henne! 🙂

 5. MALIN says: Svara

  Stort grattis till henne 🙂 Kram

 6. Åh grattis till henne!!

 7. Oj så glad jag blir! Verkligen super kul att få prova den nya betteboxen:D

 8. Yey! Så kul tävling 😀

 9. Stort grattis till henne! 🙂

 10. I loved as much as you will receive carried out right here. The comic strip is tasteful, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get got an edginess over that you want be handing over the following. sick indubitably come more before again as precisely the same just about a lot incessantly inside case you shield this hike.

Kommentera