Vi är framme!

Nu är vi äntligen framme i Fuengirola! Eller ja, vi har varit här sen torsdag natt men wi-fit har krånglat lite så har inte fått laddat upp några bilder, men nu så! Vi har haft några riktigt sköna och slappa dagar här nu och jag har redan hunnit fånga lite färg på huden. Mer spännande händer här dagarna framöver så det ska ni få hänga med på!

P.S. Om du vill se en vlogg från resan dit och första dagen här i Spanien så finns det uppe på min Youtube kanal! Direktlänk till vloggen HÄR! Dessutom är det min första vlogg, så be nice. 😉 Glöm inte att lämna en tummen upp ifall du vill se fler videos från resan!

Eftersom att jag vloggade hela resan hann jag knappt ta några bilder, men här var från flygplatsen då vi åt före vi åkte iväg. Min pasta var otroligt god!

Så här underbart vaknade vi upp första morgonen här! Så magisk utsikt, man kan knappt tro att det är sant att man ser över till Afrika åt ena hållet, stora bergen vid Míjas åt andra hållet, och åt ett håll har vi golfklubben som ligger bredvid huset. Här ska vi trivas såå bra i två veckor!

4 Comment

  1. Bella says: Svara

    Älskar sista bilden, så härlig!

  2. Celine says: Svara

    Men wow hade inte sagt nej till den utsikten!

  3. Åh vad härligt att ni kommit fram!

  4. Ser ut som en riktigt härliga resa, både på bloggen och YT 😀

Kommentera