Vem är jag…

Vid matbordet?

Den som alltid kollar igenom alla sociala medier medan jag äter. Jag är väldigt tyst av mig då jag äter så sitter mest med telefonen fastklistrad i ansiktet. Plus att jag är väldigt långsam på att äta p.g.a. då jag opererade bort 8 permanenta tänder för ca. 3 år sedan.

 

På nattklubben?

Jag håller ihop med samma människor hela kvällen oftast eller åtminstone med en person. Sedan hittar ni mig oftast vid Ollis dansgolv. Jag är den som alltid förfestar tillräckligt så att jag typ aldrig köper dricka i baren, och dessutom springer man på så mycket överallt så man inte hinner köa efter mer dricka!

 

På stranden?

Jag minns inte när jag senast skulle varit på stranden för jag gillar inte att simma i havet trots att jag ääälskade det då jag var mindre! Så om jag skulle fara till stranden skulle jag nog vara den som ligger och solar hela dagen.

 

I klädbutiken?

Jag är den som oftast går snabbt igenom butiken ett varv och sedan ett varv till ordentligare. Jag tänker efter väldigt noga före jag köper ett plagg och lägger helst inte mycket pengar på kläder. Jag älskar rea!

 

I flygplanet?

Den som försöker sova. Om jag inte lyckas sova sitter jag med hörlurarna i öronen och hör på musik eller någon favoritpodd hela flygresan. Jag sitter helst närmast fönstret för att kunna se på utsikten.

 

… I ett förhållande?

Jag är en väldigt kärleksfull person och älskar att mysa. Jag visar mycket kärlek och vill känna kärlek tillbaka. Jag älskar att skämma bort min partner och även själv bli bortskämd ibland! Jag gillar närhet men vill ändå ha mitt personliga space ibland. Jag är väldigt bekväm i mig själv runt min partner också.

16 Comment

 1. Den här listan är så himla rolig och kul att läsa dina svar! 😀 Kramis

 2. MALIN says: Svara

  Haha älskar att läsa dessa listor! Kram

 3. Amanda says: Svara

  Så kul att läsa, älskar denna listan! 🙂

  1. Åh vad kul att höra 🙂

 4. Bella says: Svara

  Så roligt att läsa!

  1. Vad kul att du tyckte det!

 5. vad roligt inlägg!

  1. Vad kul att du tyckte det 🙂

 6. Himla kul att få veta mer om dig 🙂

  1. Vad kul att det uppskattades! 🙂

 7. Gud vad kul inlägg och vilken färg på ditt hår, så fint!! D:

  1. Åh tusen tack! 🙂

 8. Kul att läsa 😀

  1. Vad kul att du tyckte det!

 9. Celine says: Svara

  Älskar den här listan!

  1. Åh vad kul att höra 🙂

Kommentera