Velvet chain bag

CHAIN BAG FROM BIKBOK

Jag är så nöjd över denna väska som jag köpte till galan i år. Den är perfekt till alla tillfällen, både till fest och vardags! Orsaken varför jag köpte denna var att jag behövde en väska till galan som min Sony a5000 kamera skulle rymmas i, och den rymdes perfekt in i denna! Stort plus även för att den är så snygg, jag älskar sammet materialet! En annan jättebra sak med denna är att man kan ha den på tre olika sätt; en kedja, två kedjor eller helt utan kedjor. Så smart så får man välja var den ska sitta på en.

Detta är utan tvekan min favorit av mina små väskor just nu! Jag har ju samlat på mig några små väskor och clutches för att ha på krogen, men denna är absolut den finaste!

28 Comment

 1. Hej! Jag vill bara tipsa om att lucka 15 i min julkalender nu är öppen 🙂 I dagens lucka kan du vinna en Body Roller från White One. En produkt som enkelt och smärtfritt eliminerar/minskar synligheten utav ärr, bristningar, brännskador, celluliter och rynkor på huden! Låter detta som något du skulle vilja vinna? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla 🙂
  http://martinaolsson.myshowroom.se/64072/julkalender-lucka-15-5/
  (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

  1. Tack för tipset! 🙂

 2. Väskan är supersnygg! 😀 Kramis

  1. Åh tack! Kram!

 3. Åh så himla fin!! 🙂

  1. Ja, visst!

 4. verkligen supersnygg!!

  1. Jaa, eller hur!

 5. MALIN says: Svara

  Men åh, vilken läcker väska! Kram

  1. Jaa, visst är den!

 6. Gud va fin!!

  1. Jaa, är så nöjd!

 7. Carro says: Svara

  Så snygg!!!

  1. Ja, eller hur!

 8. Tarn says: Svara

  Åh vad söt! 🙂

  1. Ja, visst är den 😀

 9. A M says: Svara

  Gud vad söt, jag vill ha!
  sv; Tack! 😀

  1. Jaa, visst! 😀

 10. Zyllah says: Svara

  Jag är inte så mycket för såna väskor, och speciellt inte små. Men den var väldigt fin ändå, och jag kan förstå varför du gillar den så mycket. <3

  1. Jag var inte det heller först men de är så praktiska på olika tillfällen där man endast behöver pengar telefon och nån liten sminkprodukt! 🙂

 11. Såå himla snygg!!

  1. Ja, visst är den!

 12. Så fin! 🙂

  1. Ja, eller hur!

 13. så fin!

  1. Ja, visst!

 14. Gud så söt 😀

 15. I haven¦t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

Kommentera