Veckans planer

Ny vecka och nya tag! Eller ja, det är ju redan tisdag idag men jag tänkte ändå dela med mig lite snabbt av mina planer denna vecka! Det känns som om det enda jag i princip gör ända sedan jag blev utexaminerad i våras är att jobba. Speciellt nu då jag har två jobb så är mina veckor oftast 6-7 dagar jobb per vecka, men man vänjer ju sig! Det är ju viktigt att bara komma ihåg att ta det lungt emellanåt!

 

Måndag: Jag startade veckan med en sovmorgon och en kortare arbetsdag. Skönt att börja veckan lungt!

 

Tisdag: Äntligen nya fransförlängningar. Jag råkade förra veckan gnugga mig i ögat ordentligt under natten så typ hälften av alla fransar lossnade från ena ögat. Efter jobbet är det dags för en några timmars skolning med jobbet.

 

Onsdag: Min lediga dag denna vecka. Jag ska försöka få lite nödvändigtheter gjort såsom att betala räkningar, handla, tvätta lakan och sånt som man inte alltid annars orkar med!

 

Torsdag & fredag: Jobba på som vanligt vid Studios. Inga speciella planer hittills under dessa två dagar, men det lär ju ändra lite närmare!

 

Lördag: Jobb, jobb, jobb… Först en kund på morgonen vid Studios som ska ha en uppsättning och efter det sju timmars jobb på Subway.

 

Söndag: Dags för vår bloppis vid Bock’s! Glöm inte att komma dit mellan 13-15:30! Efter det ska jag jobba på Subway, tagga dubbellön!

 

6 Comment

 1. Sara says: Svara

  Låter bra 🙂

  1. Eller hur! 🙂

 2. Fin du är 😀 Lycka till med alla jobben :*

  1. Tusen tack! Haha, tack! 😄🙌🏽

 3. A M says: Svara

  Härliga planer du har framför dig!
  sv: ellerhur! 😀

  1. Ja, visst! 😊

Kommentera