Välkommen till henriettas.fi!

VÄLKOMMEN TILL HENRIETTAS.FI!

Äntligen är jag tillbaka efter några dagars paus! Denna gången starkare än någonsin, jag har skaffat mig en helt egen blogg, helt egen domän, helt ensam och helt självständigt! Jag är så glad och stolt över vad jag har åstadkommit under dessa dagar av en massa slit och överförande av inlägg från gamla bloggen. Jag har fört över inläggen en och en genom att kopiera texten och ladda upp bilderna på nytt, så dessvärre följer ju inte kommentarerna och sådant med men det är ju inte hela världen! Huvudsaken är att jag har kvar inläggen som minnen.

Att skaffa en sån här blogg var ju på min blogg-bucket list för 2017, men se så hände det ändå i slutkanten av 2016! Jag tycker att det är supertråkigt att VIONE stängs ner, men om man ser på det positiva så fick jag en knuff i att starta det här projektet.

Om du har några synpunkter på hur min blogg är här på henriettas.fi får du gärna säga vad du tycker är extra bra eller som kan förbättras, jag vill höra allt!

P.S. Stort tack till Beatrice, Nathalie och Hanna som har hjälpt mig på traven med småsaker!

39 Comment

 1. Sara says: Svara

  Åh vad kul!

  1. Ja, verkligen! 🙂

 2. Åh vad kul och riktigt duktigt av dig som fixade allt själv! 😀 Kramis

  1. Ja visst är det! Ja, känns så skönt nu när det är över! Kram 🙂

 3. Kör hårt med nya bloggen!!

  1. Tack detsamma! Det ska jag göra!

 4. Jarina says: Svara

  Va roligt med egen domän! 🙂

  1. Ja, verkligen! 🙂

 5. Vad kul!! 🙂 Välkommen tillbaka! Kram 🙂

  1. Jaa! Tusen tack! Kram 🙂

 6. Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 9 i min julkalender nu är öppen 🙂 I dagens lucka kan du vinna tandblekningskitet ”Ultimate” från White One som innehåller allt du behöver för att få et vitare leende! Låter detta som något för dig? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla 🙂
  http://martinaolsson.myshowroom.se/64036/julkalender-lucka-9-5/
  (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

 7. Tarn says: Svara

  Åh så roligt! Jag förstår verkligen hur det känns att man skulle kopiera och klistra in alla inlägg (gjorde det själv på min nuvande blogg). Jag har funderat att på att skaffa eget domännamn och det skulle vara roligt om du kan berätta lite om hur man ska gå tillväga osv. Fin blogg du har förresten 🙂

 8. Så kul! 😀

  1. Jaa, är så taggad! 😀

 9. Åh vad roligt!!

  1. Ja, visst är det!

 10. Såå fin din blogg blivit tjejen! Grymt bra jobbat 😀 Kram

  1. Tusen tack finaste du!! Kram

 11. MALIN says: Svara

  Men WOW, vad coolt! Heja heja dig! Kram

  1. Ja, verkligen! Tack fina du <3 Kram!

 12. A M says: Svara

  Hoppas att det fungerar bra med den nya nu! 😀
  sv; du borde verkligen testa! 😀

  1. Ja det hoppas jag med! 🙂

 13. sandra says: Svara

  lycka till med din nya blogg 🙂

  1. Tusen tack! 🙂

 14. Flisan says: Svara

  Kul med ny blogg 😀

  1. Ja, absolut!

 15. Åhh vad roligt! Och shit vad grym du är som gör det! Alla kramar till dig <3

  1. Tack så hemskt mycket! <3 Kram!

 16. Lycka till med nya bloggen 😀

  Kolla gärna in julkalender i min blogg med en ny lucka varje dag fram tills julafton med tävlingar och rabattkoder 😀

  1. Tack så mycket! Ja, ska kolla in den! 🙂

 17. Åh vad kul att du skaffat en egen portal, ska bli så himla kul att få följa dig!!

  1. Jaa, är så förväntansfull! Vad kul att höra! <3

 18. Så kul!!

  1. Jaa, verkligen!!

 19. Tilda says: Svara

  Åh vad roligt! Bloggen blev jättefin <3

 20. vad roligt, lycka till med den här nya bloggen!

 21. vad kul 😀

 22. Välkommen till henriettas.fi! – Henriettas blogg
  hmctbyisnx http://www.g903mb4h9g8ehm4b3725hh40t8b0ray5s.org/
  [url=http://www.g903mb4h9g8ehm4b3725hh40t8b0ray5s.org/]uhmctbyisnx[/url]
  ahmctbyisnx

 23. Owen said: ”Cleveland need game.”Indeed, they rested for too long.In green, and the wizards to after the tiebreak, the beginning of the knight’s eastern conference finals first time has pushed the next Wednesday.
  adidas harden vol 2

Kommentera