Två klänningar för priset av en

Inlägget innehåller adlinks.

Ibland har Nelly.com grymma reor och nu är det dags igen för en sådan! Nu har de nämligen ett erbjudande på att man får välja två partyklänningar och betala för endast en på utvalda redan nedsatta klänningar, hur bra är inte det erbjudandet? Ibland om jag inte hittar två till mig själv brukar jag beställa ihop med en kompis som också vill köpa endast en!

 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

Nu är det ett bra tillfälle att börja se på examens/avslutningsklänningar! De har en hel del otroligt fina både korta och långa klänningar som passar perfekt till sommarens fester. Här ovan ser ni några av mina favoriter, och min absoluta favorit är nummer ett. Jag har faktiskt redan beställt från Nelly en liknande till min examen, men eftersom att jag får studenten ena dagen och examen dagen efter så tänkte jag ha på mig två olika klänningar. Även nummer två har dödligt snygg rygg!

 

5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR // 8 HÄR

Söker du efter en ny partyklänning? I denna kampanj finns det hur mycket fina och simpla partyklänningar som helst. Min favorit av dessa är nummer sex, jag gillar den så mycket så jag funderar på att beställa hem den själv! Även nummer sju är superfin om man vill ha en som går ända ner till knäna och formen på själva klänningen är ju supersnygg!

Erbjudandet gäller endast hela dagen idag och imorgon. HÄR hittar du hela urvalet av klänningar som ingår i kampanjen!

17 Comment

 1. Beställde precis för några minuter sedan min studentklänning! Superspännande! Och helt otroligt snygga klänningar! 🙂

 2. Jättefina klänningar 😀 Kramis

 3. SÅ snygga!!

 4. Tarn says: Svara

  Åh vilka fina klänningar!

 5. Carro says: Svara

  Så fina klänningar!

 6. Amanda says: Svara

  Åh så mycket snyggt! 🙂

 7. åh måste börja leta efter klänning till studenten!
  svar: ja supergott verkligen 😀 kram

 8. Sååå snygga! Verkligen! Kram <3

 9. Vilket grymt tips, ska absolut kika in!

 10. MALIN says: Svara

  Men wow, vilket grymt erbjudande! Kram

 11. Har börjat tröttna på att allt bara handlar om festklänningar. Förra året var Nellys sämsta julkalender sen 2009… Så besviken. Hade önskat att dom varierade sina rabatter :/

 12. så snygga 🙂

 13. Åh så fina klänningar!

 14. Kanonbra erbjudande ju! 🙂

 15. Åh så snygga!

 16. Jag har alldeles för många klänningar redan men åååh, ett sådant här erbjudande är svårt att motstå…

 17. Your place is valueble for me. Thanks!…

Kommentera