Trendigt i vår: volanger

Inlägget innehåller adlinks.

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR

4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

Något som är trendigt nu i vår är volanger och jag älskar denna trend! Det finns ju hur många olika möjligheter som helst att haka på denna trenden, och jag har samlat några fina tröjor med olika sorters volanger här ovan. Om jag ska välja några favoriter är det helt klart den första till lite finare tillfällen och den tredje och den femte till vardags. Observera även den fina rosa färgen på två av tröjorna som också är trendigt nu i vår!

Jag kommer helt klart att haka på denna trend och jag spanar redan aktivt efter nya tröjor och toppar med volanger!

Är detta en trend som du skulle kunna tänka dig att bära i vår?

21 Comment

 1. Tycker volanger är sååå fint!
  Hoppas att du får en toppen tisdag!! Kram 🙂

  1. Ja, visst är det! Tack detsamma!

 2. Alice says: Svara

  Jag tycker också det är riktigt fint!

  1. Ja, eller hur!

 3. Volanger är så himla fint! <3 Kramis

  1. Ja, visst är det! Kram

 4. Bella says: Svara

  Älskar volangtrenden!

  1. Jag med verkligen! 🙂

 5. MALIN says: Svara

  Älskar volanger! Så himla snyggt! Kram

  1. Ja, eller hur! Kram

 6. Volanger är absolut något jag kommer bära i vår! Så himla fiiiiiiint.

  1. Jag med! Ja, verkligen!

 7. Jag älskar den men jag har inte hittat ett plagg som faller mig till 100% i smaken än 😛

 8. LIENE says: Svara

  sv: Det är det 🙂

  Volanger är fint men tycker det passar inte mig då jag redan har för stor överdel enligt mig. Funkar bäst för dem som är smalare.

 9. Volagtrenden är så snygg!! Älskade fyran 🙂

  1. Ja, eller hur! Ja visst var den fin!

 10. Cajsa says: Svara

  Hej! Jag hörde att du har varit till Fuengirola och spanska solkusten flera gånger och jag ska nämligen till Benalmadéna (mellan Fuengirola och Torremolinos) om några veckor. Har du några tips på restauranger och annat i de trakterna? 🙂

  1. Ja men absolut! Mina favoritrestauranger ligger vid stranden vid Fuengirola som är flera kilometer lång, och senast vi var där i somras var restaurangen Dominique’s överlägset bäst! Sedan är ett tips när man söker matställe att gå längs stranden och hitta någon restaurang som ser intressant ut och som har kunder som äter. Då vet man att det högst antagligen är bra mat ifall de har kunder! 😀 på det sättet hittade vi favoriten Dominique’s i somras! Vi var även vid en kinesisk superbillig och supergod restaurang som jag dessvärre inte minns namnet på, men den låg nära den Indiska restaurangen Punjab (som jag också kan rekommendera!). Tror en tre rätters med stora drycker för två personer blev under tolv euro där!
   Om ni är intresserade av shopping ska ni ta chansen att hyra bil (eller något annat transportmedel) och åka till Marbella och shoppa vid stora shoppingcentret La Canada och Stockmann liknande varuhuset El Corte Ingles om man är intresserad av sånt! Sedan är ju Puerto Banús i Marbella och lyxyachterna en sevärhet i sig, och där har de även otroliga restaurangen Picasso där man får gudomligt goda pizzor och pasta.
   Ett till ställe närmare Fuengirola som jag älskar på kvällarna är åka upp till Mijas och äta mat på restaurang med utsikt över heeela Fuengirola. Om jag inte minns helt fel hette ställer Pizzeria Oscar.
   Hoppas du fick någotlunda svar på din fråga, jag har ju tyvärr inte själv varit till Benalmadena så vet inget lokalt där! Trevlig resa! 🙂

 11. Cajsa says: Svara

  Åh tack så jättemycket! 😀 Ska verkligen kolla in allt du rekommenderade!

  1. Åh vad kul att du uppskattade tipsen! Hoppas resan blir riktigt bra! 🙂

 12. Sweet site, super layout, really clean and use genial.

Kommentera