Tre nya loppisfynd

Jag tänkte att det var dags igen att dela med mig av lite kläder som jag har fyndat på loppis. Som jag har sagt tidigare så hittade jag förr aldrig något på loppis, men nu hittar jag allt mer saker riktigt billigt och det mesta är ju oanvänt eller endast lite använt! Här nedanför är i alla fall tre plagg som jag har fyndat riktigt billigt och jag är så nöjd över alla tre!

Denna t-skjorta i lite ”lyxigare” material tänkte jag att är bra att ha i garderoben för lite finare tillfällen, och det blev faktiskt så att jag hade den på mig på julafton! Jag kände inte för att ha klänning men jag ville ändå vara lite finare och lite avslappnad, så det blev denna t-skjorta med en omlottkjol från Zara plus ett par svarta strumpbyxor. Så skönt och dessutom riktigt fint!

En helt simpel lite luftigare klänning i bomull som ursprungligen är från BikBok, den kan vara bra att ha under t.ex. resan till Spanien då man bara vill slänga på sig något snabbt då det är så varmt! Den svarta klänningen gillar jag starkt. Man kan ha den på två sätt – antingen urringad framifrån eller i ryggen, och personligen gillar jag att ha den lite djupare i ryggen. Den sitter perfekt på mig och jag känner mig så snygg i den, den perfekta lilla svarta klänningen!

Vilket var ditt senaste loppisfynd som du är nöjd över?

33 Comment

 1. Vilka fina fynd! 😀 Kramis

  1. Jaa, visst! Kram

 2. Tarn says: Svara

  Så sjukt fina kläder som du lyckades fynda! 🙂

  1. Jaa, eller hur! Jag är så nöjd 🙂

 3. Älskar loppisar! Håller just på att skriva ett inlägg om loppisar:D Mitt bästa fynd är nog kokböcker samt en svart finare tröja, så nöjd. Super fina plagg du fyndat<3

  1. Jag med! Man kan fynda så mycket fint 🙂 Åh vad kul! Tack <3

 4. Åh så fina!

  1. Ja, eller hur!

 5. Snygga saker! Inte varit på loppis på evigheter faktiskt..

  1. Tack! Åh man kan ju hitta så mycket fint!

 6. Celine says: Svara

  Sååå fina!

  1. Visst är dom! 🙂

 7. sandra says: Svara

  nice!

  1. Ja! 🙂

 8. Riktiga kap! Den svara klänningen var riktigt fin.

  1. Eller hur! Ja, den är utan tvekan min favorit!

 9. Himla bra fynd ju!

  1. Ja, eller hur! 🙂

 10. Gud så snygga plagg! Måste bli bättre på att loppisfynda 🙂

  1. Ja, visst! Jag var också såå dålig i början men man lär sig att hålla ögonen öppna! 😀

 11. Så fina plagg! 😀

  1. Åh tack!

 12. Carro says: Svara

  Så fina! 🙂

  1. Ja, eller hur!

 13. Sara says: Svara

  Åh så fina! Handlar själv jättesällan på loppis, kanske något jag borde börja med. Bra miljötänk, lär det va! 🙂

  1. Ja, eller hur! Ja, man kan ju shoppa med bra samvete då man återanvänder kläderna 🙂

 14. Fina 😀

  1. Ja, är så nöjd!

 15. Emilia says: Svara

  Jättefina kläder! <3

  1. Ja, eller hur! 🙂

 16. Piezes says: Svara

  Så snygga!:D

  1. Ja, visst! 🙂

 17. My spouse and I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be just what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on most of the subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

Kommentera