The perfect pants

Inlägget innehåller adlinks.

BUY THESE PERFECT FAUX LEATHER PANTS HERE

Jag har äntligen i ägo mina drömbyxor!! Jag har så länge kollat på just dessa på Nelly.com och drömt om dem, men har varit så osäker på att beställa då det alltid är en risk att de inte passar. Men till min stora förvåning stötte jag på dessa byxor inne i Vero Moda och prövade dom genast, och de satt som en smäck. Det var ingen tvekan på att jag skulle ha dessa, och jag kan inte bli nöjdare!

Ni såg redan dessa byxor i mitt senaste outfit inlägg (HÄR). Men här är några lite närmare bilder på hur de ser ut! Jag har så länge velat ha ett par perfekta svarta skinnbyxor, och nu har jag dom i min garderob. De sitter som en smäck, mönstret är supersnyggt och jag har bra erfarenheter av Onlys fejkläder byxor från förr!

Så stort tips från mig till er som söker efter liknande byxor, dessa finns i två olika längder vilket är superbra och de är i en bra prisklass!

1 Comment

  1. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Kommentera