The Incredible Pore Mask

Inlägget är i samarbete med Maybeauty.

Minns ni när jag testade och recenserade ”The Incredible Face Mask”, den svarta ansiktsmasken som stelnade som man drog bort all död hud, olja och porer med? Idag tänkte jag dela med mig av en annan ansiktsmask från samma märke som också ska rengöra porerna på djupet, men denna gången inte lika smärtsam då denna ska tvättas bort med varmt vatten istället för att dras bort.

Denna lermask satt verkligen perfekt för mig nu. Jag har märkt på senaste tiden att min hy ser så ful ut på nära håll både utan och med smink då mina porer stirrar mig rakt in i ögonen. Tack och lov så finns denna ansiktsmask som räddade mina porer!

Jag applicerade masken där var jag har mest orenheter/porer på rengjord hy och sedan var det bara att vänta i 15-30 minuter innan det är dags att tvätta bort den. Den kändes så där härligt kylande på hyn då man applicerade den, så man fick verkligen en hemma-spa känsla!

Tadaa! Jag kände mig verkligen fräsch och matt i ansiktet efter denna ansiktsmask. Man ser ju hur ren och jämn min hy ser ut!

Och till sist lite närbilder före och efter. Här ser man ju verkligen att all extra olja försvann men framför allt blev porerna mycket mindre! Jag märker stor skillnad nu i efterhand när jag har på smink att mina porer inte stirrar mig i ögonen längre, haha! De är så mycket mindre nu vilket känns så skönt! Jag kan verkligen rekommendera denna!

Samma sak gäller som förra gången, om du beställer med koden henripore får du 30% rabatt, eller klicka HÄR för att genast aktivera rabattkoden!

13 Comment

 1. Vad kul att du blev nöjd! 😀 Kramis

 2. Jag provade en av deras andra masker men den fungerade inte alls tyvärr :/

 3. Oh tack för tips, ser ju ut att vara toppenbra och ja man ser skillnad

 4. Vilket bra tips!

 5. Vilket bra tips!

 6. Låter ju kanonbra 🙂

 7. åh bra tips!! 🙂

 8. Åh vad härligt att den fungerade så bra!

 9. Jenni says: Svara

  Kan tipsa dig om enjos hudvårdsfibrer. De tar vort smink o maskara med endast vatten o fibern, rengör huden och även porerna ordentligt men skonsamt. Används dagligen och förbättrar tonårs fibbig hud asevärt 🙂 finns ej i butik men jag säljer o det går o bekanta sig via enjo.com 🙂

 10. Åhh vilket bra tips! Känner verkligen att mitt ansikte behöver något sånt nu när det är så vinterblekt så det finns inte… Kram fining!

 11. Grymt bra tips!! 🙂

 12. Kanske något att testa!

 13. Bra tips 🙂

Kommentera