The choker shirt

Jag blev alldeles kär när jag gick in i BikBok och såg denna tröja hängandes på klädstången. Jag gick genast till provrummet och testade tröjan och konstaterade genast att denna måste jag köpa! Sagt och gjort, nu är den fina tröjan min!

Jag älskar materialet på denna, det är såå mjukt och skönt och dessutom stretchar det ganska ordentligt. Färgen är nog det bästa med denna tröja. Jag har ingen liknande färg på något i min garderob från förr så där slog jag fullpott! Det är ju så lätt att alltid köpa vita, svarta, mörkblåa eller gråa kläder, men på senaste tiden har jag börjat köpa allt mer färgglada kläder.

Cokern som hör till knäpps smidigt med en knapp bak i nacken. Jag kommer nog inte ha håret fast då jag använder denna tröja, utan kommer låta håret hänga över så knappen inte syns då det inte ser så fint ut.

Ja, jag är verkligen nöjd med mitt köp, och dessutom så kostade denna tröja inte så värst mycket heller. 19,95€ / 199SEK tror jag denna kostade, vilket är ett rimligt pris för denna tröja! Jag har så länge velat ha en tröja med en ”inbyggd” choker, och nu äntligen äger jag den perfekta i den finaste färgen!

1 Comment

  1. I like the helpful information you provide to your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m slightly sure I’ll be informed plenty of new stuff proper right here! Good luck for the following!

Kommentera