The choker shirt

Jag blev alldeles kär när jag gick in i BikBok och såg denna tröja hängandes på klädstången. Jag gick genast till provrummet och testade tröjan och konstaterade genast att denna måste jag köpa! Sagt och gjort, nu är den fina tröjan min!

Jag älskar materialet på denna, det är såå mjukt och skönt och dessutom stretchar det ganska ordentligt. Färgen är nog det bästa med denna tröja. Jag har ingen liknande färg på något i min garderob från förr så där slog jag fullpott! Det är ju så lätt att alltid köpa vita, svarta, mörkblåa eller gråa kläder, men på senaste tiden har jag börjat köpa allt mer färgglada kläder.

Cokern som hör till knäpps smidigt med en knapp bak i nacken. Jag kommer nog inte ha håret fast då jag använder denna tröja, utan kommer låta håret hänga över så knappen inte syns då det inte ser så fint ut.

Ja, jag är verkligen nöjd med mitt köp, och dessutom så kostade denna tröja inte så värst mycket heller. 19,95€ / 199SEK tror jag denna kostade, vilket är ett rimligt pris för denna tröja! Jag har så länge velat ha en tröja med en ”inbyggd” choker, och nu äntligen äger jag den perfekta i den finaste färgen!

7 Comment

 1. I like the helpful information you provide to your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m slightly sure I’ll be informed plenty of new stuff proper right here! Good luck for the following!

 2. The choker shirt – Henriettas blogg
  [url=http://www.gc1r9r492h199irc7ury8o3j1476gp0cs.org/]ugjnksqdr[/url]
  agjnksqdr
  gjnksqdr http://www.gc1r9r492h199irc7ury8o3j1476gp0cs.org/

 3. Draft of the same year on the bottom rookie will be what?In general the draft should be able to blow the other party, who would have thought them took Owen on the 60th pick small Thomas in the same year, he turned out to be in the position of the challenger?
  curry 4

 4. Hello my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and include almost all important infos. I would like to see more posts like this.
  nike air presto

 5. For Jordan and gregg popovich comments James never hit back, but just yesterday in the knight’s basketball stadium set aside a James training video, far look like illusions emerged both Owen, a carefully look just know is James
  michael jordan shoes

 6. ”I don’t think eastern conference finals will be a long war, knight’s strength is too strong. The celtics nobody with lebron, they even Owen this level of star all have no, they are really no one can stop the knight.
  nike air more uptempo

 7. Yeah bookmaking this wasn’t a risky conclusion great post! .

Kommentera