Testar ny mascara: flipp eller flopp?

Denna mascara kom med i Januariboxen av Bette Box som jag fick hem i ett samarbete och namnet på mascaran väckte genast mitt intresse. ”The falsies push up angel mascara” står det på tuben och då tänker jag genast stora, maffiga, långa fransar. Framför allt tänker jag mig en stor och klumpig borste såsom den min ”Better than sex” mascara har…

…men gissa hur förvånad jag var då jag såg den här lilla fjuttiga borsten när jag drog den ur förpackningen! Jag tänkte genast att denna kommer jag aldrig få någon användning av. En dag bestämde jag mig ändå för att ge den ett försök, och wow så bra den var!

Här på bilden ovan har jag på mascaran och se bara vilken magi man fick med ”den lilla fjuttiga borsten”! Den håller fransarna så separerade och gör dom otroligt långa. Det blir inte ett dugg spindelbens-effekt tack vare gummiborsten. Och det bästa av allt? Jag böjer inte ens ögonfransarna före applicering och de hålls så här böjda och fina hela dagen lång utan att smula sönder. Dessutom väldigt lätt att tvätta bort.

Jag är så positivt överraskad över denna så den får solklart 5/5 i betyg av mig!

 

5 Comment

  1. Bella says: Svara

    Bra tips!

  2. Åh ser såå bra ut!!

  3. Vad kul att du blev nöjd med mascaran och resultatet blev jättefint! 😀 Kramis

  4. Åh den var ju super fin!! 🙂 FINA DU!

  5. Den första och sista bilden fungerar inte för mig 🙁 Det är bara små rutor.

Kommentera