Tattoo moodboard

Jag blir mer och mer sugen på att skaffa mig min första tatuering. Jag har länge drömt om en liten och simpel tatuering, men på samma gång har jag länge varit rädd över att laga en. Mest för att jag kanske ångrar mitt val av tatuering i framtiden, så därför vill jag göra något som verkligen betyder något för mig.

Som ni ser på här ovan på inspirationsbilderna från Pinterest så tänker jag att skönhet, resor, betydelsefulla texter, djur eller någon symbol med mening skulle passa mig. Dessa är ju bara inspiration, så det betyder ju inte att jag skulle lägga ett flygplan på foten, men jag har funderat på att tatuera in ett likadant litet flygplan bakom örat, men jag är lite osäker ännu!

Jag ska fundera på saken ännu, men jag kommer nog inte tatuera något före det känns 110% rätt!

5 Comment

 1. Tattoo moodboard – Henriettas blogg
  apwtlxelvl
  [url=http://www.g4mx3h0ki7b2ioo4876xp02sm52o8a96s.org/]upwtlxelvl[/url]
  pwtlxelvl http://www.g4mx3h0ki7b2ioo4876xp02sm52o8a96s.org/

 2. I would like to use the opportunity of saying thanks to you for that professional assistance I have constantly enjoyed visiting your site. We are looking forward to the actual commencement of my college research and the overall preparation would never have been complete without coming to your web blog. If I could be of any assistance to others, I will be ready to help by way of what I have discovered from here.
  adidas crazy explosive

 3. ”Thank you for your post.Thanks Again.”

 4. Enjoyed every bit of your article.Really looking forward to read more. Great.

 5. Thanks so much for the blog article.Much thanks again. Awesome.

Kommentera