Sundays be like…

Så här ser oftast mina söndagar ut, sängliggandes med Alisa som alltid vill vara med, en serie på Netflix och planering av hur veckan den kommande veckan ser ut.

Den kommande veckan börjar jag med två olika praktikperioder och nu har jag äntligen fixat båda platserna klart. Jag kommer att vara vid Studios för min frisörspraktik och vid VOGA styling för min valbara kurs. Jag ser såå fram emot dessa tio veckor, tiden går ju så snabbt och snart är jag utexaminerad frisör och student!

Under denna vecka ska jag även gå på teorilektion, köpa soffa till lägenheten, få golvet till lägenheten levererat och jobba. Så en hel del roligt (och även mindre roligt) händer denna vecka. Hur ser din vecka ut?

11 Comment

 1. Åh så kul att läsa!

 2. Så mysigt det låter 🙂 och kul att köpa ny soffa 😀

 3. Tarn says: Svara

  Åh så mysigt!! 🙂

 4. Amanda says: Svara

  Åh vilka roliga planer! Lycka till på praktiken 😀

 5. Härlig rutin för söndagen 🙂

 6. Såå mysigt!

 7. riktigt mysigt med söndagar ju! brukar också spendera mina så 🙂 KRAM

 8. Carries Diaries är ju bästa!! <3

 9. Elsa says: Svara

  Åh vilka fina och mysiga bilder! 🙂

 10. Celine says: Svara

  Mysigt! Älskar Carrie Diaries!

 11. Thanks a lot for providing individuals with an exceptionally memorable chance to check tips from here. It is often very sweet and as well , full of amusement for me and my office acquaintances to visit your website minimum 3 times per week to read through the newest guidance you have got. Not to mention, I’m so certainly pleased concerning the perfect creative ideas you give. Selected 4 tips in this posting are definitely the most efficient we have ever had.

Kommentera