Studios/VOGA inspirationsevent

Nu tänkte jag äntligen visa lite bilder och berätta om hur mitt alldeles första event gick och vad som hände under kvällen! Tusen tack åter igen till alla er som kom, och om du har skrivit ett inlägg om eventet som jag har missat hojta till så läser jag det mer än gärna!

Idén till detta event kom till när jag har länge tänkt att det aldrig händer något roligt i Vasa, och när jag började min praktik på VOGA Styling och Studios talade jag med Sandra och bollade omkring med denna idén att skapa ett event i samarbete med mina två praktikplatser, och Sandra tyckte det var bra idé! Studios var även snabba med att hoppa in på eventet och även Fresh & Pressed UF och Anna Betlehem fanns på plats under eventet. Tack åter igen för att ni ville delta i detta event!

Vi började med att berätta lite bakgrunds info om företagen och fortsatte sedan med att berätta lite om hår och makeuptrender i vår från Studios sida och efter det berättade Sandra och Heidi från VOGA Styling om trender inom klädvägen i vår.

Sedan gjorde jag en snabb hårdemo med GHD formningsjärn och visade lite olika tekniker och berättade om olika produkter.

Efter det blev det dags för lite mingel så alla fick testa på alla produkter, GHD järnen, Fresh & Pressed juicen och tala med varann. Det var så kul att jag hann tala med väldigt många under eventet och att alla var snabba med att fråga om de undrade något.

När folk började söka sig hemåt fick dom med sig en goodiebag som vi hade plockat ihop och så lottade VOGA Styling ut en personlig stilguide till en lycklig vinnare. Goodiebagen blev så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig, Sebastian Professional och Eva Garden hade bidragit med otroligt fina produkter till detta event och det är jag så tacksam över!

Det var flera som påpekade att de gärna kommer nästa gång något liknande ordnas, så vem vet, kanske det blir någon gång till i framtiden? 😉

3 Comment

  1. Jaa jag kommer så gärna igen! ???

  2. Så himla roligt 🙂

  3. I was more than happy to search out this internet-site.I wanted to thanks in your time for this wonderful read!! I undoubtedly having fun with every little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

Kommentera