Spontan resa till Jyväskylä!

I torsdags då jag vaknade och scrollade igenom Instagram som jag vanligtvis gör om morgonen så fästes min uppmärksamhet till en reklam om en festival. Jag blev direkt intresserad när jag såg vem som skulle spela vid denna festival. KSHMR, Lucas & Steve, Sak Noel och Alex Mattson för att nämna några. Jag insåg sedan att denna festival äger rum i Jyväskylä, alltså cirka 3 timmar från Vasa, redan nästa dag. Jag fick en sån otroligt stark ”dit måste jag” känsla så jag frågade runt ifall någon ville följa med. På torsdagkväll beställde jag och Elin våra biljetter dit och efter jobbet på fredag körde vi iväg mot Jyväskylä.

 

Kvällen var superrolig och jag är så otroligt glad över att jag så här spontant tog mig iväg till denna festival! Vi hade det jättekul och stod och hoppade, klappade och sjöng med till låtarna. Spontant är bäst!

2 Comment

  1. vad kul!

    1. Ja, eller hur! 🙂

Kommentera