Söndagsfika

Igår besökte jag Fazers café här i Vasa med fina Daniella! Vi träffades vid Galan 2016 och talade något smått där före vi sprang in i varann i Oliver’s Inn för någon månad sedan och då bestämde vi oss för att ta en kaffe någon dag. Det tog ju en tid före det blev av, men jag är så glad över att Daniella skickade i fredags och frågade om vi skulle ta det nu på söndag, för jag hade en riktigt trevlig pratstund!

Jag gillar annars verkligen Fazers café då det är så fint där! Marmorborden, de fina kristallglasen, inredningen och också alla goda bakverk och att man kan sitta och spana lite på folk som går förbi, hehe. Det ända negativa med caféet är att det är rätt så litet och att priserna är ganska höga, men det positiva väger ut det negativa i slutändan!

Jag måste testa på deras brunch någon dag, det såg otroligt gott ut!

14 Comment

 1. Vad mysigt med en hederlig fika! Låter härligt 🙂

 2. Alice says: Svara

  Vad mysigt!

 3. Vad mysigt men tråkigt att det var så dyrt! Kramis

 4. Bella says: Svara

  Åh vad gott!

 5. Nikita says: Svara

  Hej! Tänkt bara fråg om ditt wknd förra året såhär random. Vilka biljetter hadd du köpt? Verka så najs att du fått testa Don Diablos jacka ? Btw, hur långt fram stod du?

  1. Ja men absolut! Hade nog helt normala biljetter 🙂 Ja, verkligen kan knappt förstå det själv! Vi stod relativt långt framme vid nästan alla spelningar 🙂

 6. Mysigt! 🙂

 7. åh vad mysigt!
  svar: inte lätt att komma ihåg allt alltid! de tycker jag allt att du ska göra 🙂 Kram

 8. Ååh de var så kul å träffas, måste göras om! 😀

 9. Det såg verkligen inte dumt ut!!

 10. Mums va gott det såg ut. Hoppas att ni hade det mysigt 😀

 11. Låter som en mysig fika stund! 🙂 Kram! ♡

 12. Ser såå mysigt & gott ut!

 13. Thank you for every other wonderful post. Where else could anybody get that type of information in such an ideal way of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m at the look for such information.

Kommentera