Sommarmode i Vasabladet!

Nu ska jag dela med mig av något roligt som jag har fått vara med i. Jag har fått vara med i en artikel i Vasabladet om sommarens mode! Så otroligt kul att lilla jag fick vara med i en sådan här kul grej och i en alldeles egen artikel, det är så stort för mig!

HÄR kan du läsa hela artikeln, och HÄR är en till artikel om nätstrumpbyxorna som jag fick vara med lite i ett hörn med en kommentar. Sjukt kul det med!

8 Comment

 1. Josse says: Svara

  Åh vad roligt!

  1. Ja, verkligen!

 2. Bella says: Svara

  Men åh vad roligt, grattis till artikeln!

  1. Ja, visst! Tack söta du!

 3. Men gud så kul!! Du är så grym <33

  1. Jaa! Tuusen tack fina du <3!

 4. Åh vad roligt! Stort grattis 🙂 måste gå in och läsa artikeln!

  1. Ja, eller hur! Tusen tack 🙂

Kommentera