Sneak peek – Galan 2016

Nu tänkte jag avslöja lite av min outfit som jag tänkte bära under Galan 2016! Hela outfiten får ni se på självaste galan, och för er som inte kommer att gå på galan i år kommer absolut även få ta del av min outfit efter galan! Och om du ska på galan, tveka inte att komma fram och säga hej till mig! Om jag känner mig själv rätt kommer jag vara rätt så blyg (åtminstone till en början) så lite hjälp på traven uppskattas alltid plus att jag vill väldigt gärna träffa just dig!

Och för att toppa det hela tänkte jag svara på #galalistan2016!

Hur känner du dig inför Galan 2016?

Jag är supertaggad och lite nervös!

 

Vem kommer du att gå på Galan med?

Mina två vänner Juulia och Emilia.

 

Har du din galaoutfit under kontroll?

Ja, ganska så långt i alla fall! Saknas ännu några små detaljer, men det fixar jag förhoppningsvis under morgondagen.

 

Vilka tre saker kommer du garanterat att ha med i din väska?

Läppstift, ID och kameran.

 

Har du övat på dina poser till röda mattan?

Nja, inte så mycket faktiskt, haha 😀

 

Är det någon du inte mött personligen som du ser fram emot att träffa på Galan?

Oj vad svårt, det är så många! Jag ser i alla fall fram emot att träffa många av de nominerade, speciellt de som är nominerade i samma kategori som jag! 🙂

 

Vilken kategori i prisutdelningen är du mest taggad inför?

Det är väl kategorin jag är nominerad inom, årets mode- & skönhetsblogg men så klart även årets blogg!

 

Vilken programpunkt kommer bli den roligaste?

Jag tror att estenomernas modeshow blir väldigt intressant att se!

 

Efterfesten hålls vid Bank. Vilken låt vill du absolut dansa loss till?

Alla som känner mig vet att alla Don Diablos låtar sätter igång partyflickan inom mig!

 

Om du skulle summera bloggåret 2016 med en mening, hur skulle den meningen lyda?

Året då jag steg längre in i rampljuset.

 

Ses vi på lördag i stadshuset?

 

6 Comment

 1. I too believe so , perfectly written post! .

 2. Sneak peek – Galan 2016 – Henriettas blogg
  [url=http://www.gc6xvf5216bm092gai66u303i3b00pies.org/]ufhqtkxohx[/url]
  afhqtkxohx
  fhqtkxohx http://www.gc6xvf5216bm092gai66u303i3b00pies.org/

 3. The noises and stressful the playoffs.”We are eager to match.”Owen said.Knight should first game will be on Thursday in east, and before them
  adidas zx

 4. Recently, the Fansided to knight main rotation player in the first two rounds of the playoffs, the performance of the Owen only C +, love there is only a B.
  asics shoes

 5. Draft of the same year on the bottom rookie will be what?In general the draft should be able to blow the other party, who would have thought them took Owen on the 60th pick small Thomas in the same year, he turned out to be in the position of the challenger?
  kyrie irving shoes

 6. NBA players in addition to playing badly, and also an art cells, for two consecutive years in the NBA finals two teams join forces with the warriors and knight, but only two dancers, two teams played neck and neck, dancing is close, take a look at
  hyperdunk 2017

Kommentera