Serietips: The Carrie Diaries

Nu så här passligt på söndagen då man oftast myser ner i soffan framför en serie eller film tänkte jag tipsa om en av mina favoritserier som jag nyligen tittat klart, The Carrie Diaries. Det finns två säsonger och de finns bland annat på Netflix. Serien handlar om Carrie Bradshaw som många av er kanske känner igen från Sex and the City, och denna serie utspelar sig på 1980-talet, alltså livet före Sex and the City och hur Carrie var som ung. Det som fick mig att bestämma mig för att se denna serie var att den handlade om just Carrie Bradshaw, och jag kan säga att jag ångrar inte att jag valde att se denna serie, jag önskar att den aldrig skulle tagit slut!

Ovan ser ni också en liten trailer på serien, och jag tycker som vanligt att det är svårt att fånga i en trailer av en serie hur bra den faktiskt är, men det är värt att ge den ett försök om det låter som något du skulle vara intresserad av!

17 Comment

 1. Carro says: Svara

  Älskar den serien, vill se mer!!!

 2. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt tanken att se denna serie!!!! Snart ska jag göra det! 🙂

 3. Jaså? Är det Carrie från the sex and the city? Det skulle jag aldrig någonsin kunna tro faktiskt :O
  Men jag såg den senast imorse, men jag har bara sätt på något avsnitt då och då. Men jag är sugen på att se från första början 😀

 4. Jenni says: Svara

  Åh, såg den för något år sen och tyckte den var såå bra! Synd bara att de var tvungna att avbryta den, hade så gärna sett mer ?

 5. Älskar The carrie Diaries, såg ut serien på bara ett par dagar 😀

 6. Anna says: Svara

  Åh jag har sett igenom serien ett par gånger redan, och tycker den är SÅ mysig! 😀 Synd att det bara finns två säsonger. 🙂

 7. Amanda says: Svara

  Ska spana in den! ?

 8. Den gillade jag 😀 Synd det inte kom fler säsonger bara 🙁

 9. Har alltid tyckt att den verkar så himla dålig 😛 Kanske värt att se.

 10. Såå bra tips!

 11. Åh den är så bra! Såg klart hela på en helg tror jag 🙂

 12. MALIN says: Svara

  Har hört mycket om denna serie! Borde ge den en chans 🙂 Kram

 13. Stort tack för tipset!! 🙂

 14. Tack för tipset! 🙂

 15. Ååå! Ska ge de ett försök 😀

 16. Åh detta är en riktigt bra serie 🙂

 17. Ida says: Svara

  ÄLSKAR! är så ledsen att jag sett ut båda säsongerna 🙁 Blir kanske att se om hela serien igen heheh..

Kommentera