Second hand find

För några månader hade jag bestämt mig för att jag behöver en läderkjol i mitt liv. Jag hittade den perfekta läderkjolen med dragkedjor hos NA-KD (adlink) och blev kär vid första ögonkastet. Dessvärre så var priset ganska saftigt på den kjolen så lade den drömmen på is ett tag, tills jag hittade denna för tre euro på en facebook loppis.

Den sitter helt perfekt på mig, och jag känner mig faktiskt riktigt snygg i den, och det är ju de två viktigaste sakerna enligt mig med ett klädesplagg, att det sitter bra och att man känner sig bekväm i det. Så detta var verkligen en fullpott för mig, stort plus ännu då den var så otroligt billig och man kan ju shoppa med gott samvete då det är från loppis!

4 Comment

 1. Second hand find – Henriettas blogg
  ordhehrqjb http://www.gr8skv3tu941447qqc703uk4i0k230kls.org/
  [url=http://www.gr8skv3tu941447qqc703uk4i0k230kls.org/]uordhehrqjb[/url]
  aordhehrqjb

 2. Yesterday, the wall on the right side 45 live a miserable life in the three points must win.The shooting location is Owen puts up the location of the many times.Today was asked Owen saw wall dead there is what feeling
  adidas yeezy boost

 3. NBA players in addition to playing badly, and also an art cells, for two consecutive years in the NBA finals two teams join forces with the warriors and knight, but only two dancers, two teams played neck and neck, dancing is close, take a look at
  ugg classic boots

 4. Thank you for your article.Really looking forward to read more. Really Cool.

Kommentera