Saturday brunch + outfit

Skjorta – Mango // Byxor – ONLY // Skor – DinSko // Jacka – River Island (NY!) // Väska – Esprit // Solglasögon – Rut & Circle

Istället för att bjuda på bilder från brunchen på Hotell Astor idag tänkte jag dela med mig av hur jag går klädd! Jag ville ha något simpelt men ändå lite finare under brunchen, och denna outfit kändes perfekt. Jag valde att inte ta med mig kameran under brunchen då jag ville njuta av det hela istället, men något fick ni ju ta del av i alla fall från dagen!

Det är faktiskt första gången jag har håret i hästsvans i outfitbilder! Vet inte riktigt varför jag är så obekväm med det då resultatet ändå blev rätt så fint. Vad tycker du, är det finare utsläppt eller uppe i hästsvans/knut?

14 Comment

 1. Du passar hu bra som helst i hästsvans hödu! 😀

 2. Amanda says: Svara

  Åh vad fint! 😀

 3. Så snygggg outfit <3 🙂

 4. ja men verkligen 😀 carmex <3

 5. Carro says: Svara

  Fin du är och snygg outfit!

 6. Emilia says: Svara

  Supersnygg outfit! <3

 7. Hästsvansen passar jättebra till outfiten!
  Svar: Jag var ganska misstänksam till att börja med, men det blev hur gott som helst. Rekommenderar. 😉

 8. Åh så fräscht!

 9. Älskar jackan 😀 Så snygg!

 10. Tarn says: Svara

  Vilken fin outfit<3

 11. Guu vilken snygg outfit! Älskar byxorna (har dom med 😉 )! Kram fina du <33

 12. I simply want to mention I am new to blogging and site-building and really enjoyed your blog. Very likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely have beneficial articles. Cheers for revealing your web page.

 13. You are my breathing in, I have few web logs and very sporadically run out from post :). ”Truth springs from argument amongst friends.” by David Hume.

Kommentera