Sammanfattning av mars

Fastän vi är några dagar in i april tänkte jag ändå summera lite vad som hände i mars! Dessutom några bilder på hur jag ser ut idag med min fluffiga hästsvans. 😀

2.3 Jag startade månaden med att äntligen ta tag i träningen igen. Och jag kan verkligen säga att det var värt det! Jag mår så mycket bättre nu än vad jag har gjort det senaste halvåret/året utan gymträningen!

7.3 tog jag och min vän en liten miniresa mitt i veckan ner till Helsingfors där vi såg Matoma och Steve Void live! Läs om resan/kvällen HÄR.

13.3 var det äntligen dags för mitt event i samarbete med VOGA och Studios! Det blev väldigt lyckat. Tack än en gång till er alla som kom! (Bilder kommer snart till er e-post!) Läs hela inlägget om eventet HÄR.

17.3 vi firade fyra år tillsammans med William! Inlägg från den dagen HÄR.

24.3 var min sista praktikdag hos Studios. Nu återstår bara jobb och sommarjobb där!

28.3 Publicerade jag min första Youtube video! Om du inte har sett den kolla gärna in den HÄR! Den spelade jag även in i början av månaden.

Så en hel del har ju hänt under mars månad! Jag har även varit liite duktigare på bloggfronten denna månad än till exempel januari-februari, men det går bara uppåt härifrån, nu ska det bli ännu bättre!

Vad tycker du, vill du läsa i fortsättningen flera månadsresumé inlägg?

8 Comment

 1. Celine says: Svara

  Jättekul att läsa!

 2. Låter som en riktigt rolig månad! 😀

  sv: Taack :*

 3. Vilken bra idé med månadsresumé! (eheheh, det rimmade också!)

 4. Fina bilder på dig 🙂 Och mycket du hunnit med under mars! 😀

 5. Va snygg din hårfärg är på dessa bilderna och grattis till 4 år tillsammans 😉

 6. Så roligt att läsa om ditt mars, och grattis till er som 4 år tillsammans =D

 7. MALIN says: Svara

  Vilket härligt inlägg! Kul med tillbakablick 🙂 Kram

 8. fina bilder

Kommentera