Resultatet av Xlash

Inlägg i samarbete med Xbeauty.

Nu har jag testat Xlash ögonfransserumet i ca. 3 veckor och har nu lite före och efter bilder som jag lovade att visa er! Jag har ju som sagt använt mig av Xlash tidigare för något år sedan och jag älskade hur mina fransar såg ut då men tog tyvärr aldrig några före och efter bilder på den tiden, så det var superkul att se vilken skillnad det på riktigt var efter endast några veckor nu när jag började använda det igen!

På före bilden hade jag fortfarande kvar några fransar från min fransförlängning. Men se vilken otrolig skillnad på bara tre veckor!! Så mycket fler, fylligare och tjockare fransar än på före bilden! Märk på före bilden att jag inte hade kvar en enda ögonfrans i yttre kanten och på efter bilden har det börjat växa ordentligt på det stället!

Jag märkte störst skillnad efter ca. en vecka skulle jag säga. Sedan blev man van med att de växte snabbt så man bara hängde med.

Det finns många som inte litar på ögonfransserum av olika orsaker, och många är rädda för att det ska irritera ögonen. Men personligen har det aldrig irriterat mig och jag känner inte ens av serumet när jag har lagt på det. Jag lägger det före jag går och lägger mig och det har fungerat riktigt bra för mig för då får man in en rutin.

Så om man ger ett omdöme utgående från före och efter bilderna och mina personliga upplevelser av detta serum så kan jag starkt rekommendera detta för dig som vill boosta dina egna ögonfransar lite, eller som mig försöka återuppliva sina fransar efter att har slitit ut dom ordentligt.

 

Med koden ”XB15” får du 15% rabatt på ditt första köp av Xlash hos Xbeauty.se.

7 Comment

  1. Åh kanske jag också måste prova! För på dig ser man ju verkligen skillnad! 🙂

    1. Ja, gör det! Jaa, visst blev det väldigt stor skillnad på bara tre veckor? 😀

  2. I really like what you guys are up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the very good works guys I’ve added you guys to my blogroll.

  3. Magnificent web site. Lots of useful information here. I’m sending it to several friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your sweat!

  4. ”My partner and I stumbled over here from a different page and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking at your web page yet again.”

  5. ”I used to be recommended this web site by way of my cousin. I am not sure whether this post is written through him as nobody else understand such targeted approximately my trouble. You are incredible! Thanks!”

  6. Thanks again for the blog article.Much thanks again. Want more.

Kommentera