Resfeber – Ta mig till New York!

Bilder från min Pinterest.

Nu sätter resfebern ordentligt igång... Jag vill resa! Helst till New York dit jag aldrig har varit förr men så länge drömt om. Visst har jag ju en resa till Spanien inplanerad i April som jag ser sjukt mycket fram emot, men tiden skulle få gå en aning snabbare så man slipper kalla och dystra Finland! Dessutom har jag märkt att jag dras till såna ställen jag redan har besökt då det känns som en liten ”comfort zone” för mig att åka till ett ställe jag redan känner igen, så det är nog på tiden att fara till ett helt nytt och spännande ställe!

Jag har funderat/drömt om att man skulle åka några dagar eller en hel vecka till New York på hösten. Då har jag ju ändå ingen skola kvar och faktiskt inga planer alls vad jag ska göra, så då skulle ju en resa sitta fint. Men det är ju inte direkt billigt att åka så får se ifall jag får klämt fram pengar till det!

Finns det något ställe du drömmer lite extra mycket om?

8 Comment

 1. Om du verkligen vill åka till new york – gör det! Jag ångrar inte en SEKUND att jag åkte dit på ett förlängt veckoslut 2015, tvärtom var det bland det bästa jag gjort, och det var faktiskt inte ens farligt dyrt! Kolla biljetter med norwegian från stockholm, så kan du boka skilt från vasa/helsingfors. Man kan verkligen fynda skitbilliga biljetter på det sättet!

  1. Ååh blir såå sugen nu!! Tack för tipset, ska absolut kolla upp det!

 2. Bella says: Svara

  Åh, vill också till NY!

 3. MALIN says: Svara

  Jag skulle också vilja besöka NY igen! Sååå cool stad! Kram

 4. Jag vill också resa och gärna till NY! <3 Kramis

 5. Alice says: Svara

  Åh vad nice det hade varit med en resa. Egentligen spelar vart inte speciellt stor roll atm för mig ^^

 6. Karin says: Svara

  Jag har varit i New York City två gånger 🙂 Jag rekommnderar Archer Hotel ifall ni ska åka dit då det ligger nära Broadway, Macy’s, Times Square samt Empire State Building. Ni måste såklart besöka Frihetsgudinnan också ^^ Men en hel vecka låter mycket… Tänk istället på att kanske ta tre hela dagar på plats så att ni inte blir helt mindblown 😀

 7. After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any method you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

Kommentera