Resfeber – Ta mig till New York!

Bilder från min Pinterest.

Nu sätter resfebern ordentligt igång... Jag vill resa! Helst till New York dit jag aldrig har varit förr men så länge drömt om. Visst har jag ju en resa till Spanien inplanerad i April som jag ser sjukt mycket fram emot, men tiden skulle få gå en aning snabbare så man slipper kalla och dystra Finland! Dessutom har jag märkt att jag dras till såna ställen jag redan har besökt då det känns som en liten ”comfort zone” för mig att åka till ett ställe jag redan känner igen, så det är nog på tiden att fara till ett helt nytt och spännande ställe!

Jag har funderat/drömt om att man skulle åka några dagar eller en hel vecka till New York på hösten. Då har jag ju ändå ingen skola kvar och faktiskt inga planer alls vad jag ska göra, så då skulle ju en resa sitta fint. Men det är ju inte direkt billigt att åka så får se ifall jag får klämt fram pengar till det!

Finns det något ställe du drömmer lite extra mycket om?

17 Comment

 1. Om du verkligen vill åka till new york – gör det! Jag ångrar inte en SEKUND att jag åkte dit på ett förlängt veckoslut 2015, tvärtom var det bland det bästa jag gjort, och det var faktiskt inte ens farligt dyrt! Kolla biljetter med norwegian från stockholm, så kan du boka skilt från vasa/helsingfors. Man kan verkligen fynda skitbilliga biljetter på det sättet!

  1. Ååh blir såå sugen nu!! Tack för tipset, ska absolut kolla upp det!

 2. Bella says: Svara

  Åh, vill också till NY!

 3. MALIN says: Svara

  Jag skulle också vilja besöka NY igen! Sååå cool stad! Kram

 4. Jag vill också resa och gärna till NY! <3 Kramis

 5. Alice says: Svara

  Åh vad nice det hade varit med en resa. Egentligen spelar vart inte speciellt stor roll atm för mig ^^

 6. Karin says: Svara

  Jag har varit i New York City två gånger 🙂 Jag rekommnderar Archer Hotel ifall ni ska åka dit då det ligger nära Broadway, Macy’s, Times Square samt Empire State Building. Ni måste såklart besöka Frihetsgudinnan också ^^ Men en hel vecka låter mycket… Tänk istället på att kanske ta tre hela dagar på plats så att ni inte blir helt mindblown 😀

 7. After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any method you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 8. Resfeber – Ta mig till New York! – Henriettas blogg
  jyipdkmn http://www.g1n50764k2hd463340a9fsqolm7li4sjs.org/
  ajyipdkmn
  [url=http://www.g1n50764k2hd463340a9fsqolm7li4sjs.org/]ujyipdkmn[/url]

 9. I believe this is one of the such a lot significant information for me. And i’m satisfied studying your article. However want to commentary on some common things, The site taste is wonderful, the articles is actually nice :D. Good job, cheers.
  kobe bryant shoes

 10. I am glad to be a visitant of this arrant weblog! , thankyou for this rare info ! .

 11. ”Thanks for helping me to attain new strategies about computers. I also hold the belief that one of the best ways to maintain your notebook in best condition is a hard plastic-type case, or even shell, that suits over the top of one’s computer. A majority of these protective gear are model precise since they are manufactured to fit perfectly across the natural covering. You can buy these directly from the owner, or through third party sources if they are available for your laptop, however its not all laptop can have a shell on the market. Just as before, thanks for your suggestions.”

 12. ”Right now it appears like BlogEngine is the preferred blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?”

 13. A big thank you for your blog article.Really thank you! Want more.

 14. I really liked your blog post.Thanks Again. Keep writing.

 15. Great, thanks for sharing this article post.Really thank you! Really Great.

 16. Major thankies for the blog post.Really looking forward to read more. Great.

Kommentera