Resan till Stockholm

Nu tänkte jag berätta med några bilder om vår resa till Stockholm! Jag hann inte ta så mycket bilder då vi försökte njuta av resan så mycket som möjligt, men några blev det ändå.

Det var mycket strul under resan vilket man alltid förväntar sig, men det jag inte förväntade mig var att kundservicen i Stockholm har blivit så usel. Vi blev dåligt bemötta på varendaste ställe förutom ett. Vi fick fel mat, de glömde bort vår mat och maten var ”gammal”. När man försökte påpeka detta vänligt så stirrade de på en som man var en utomjording. Nu vet jag i alla fall vart jag inte ska gå nästa gång jag besöker Stockholm!

Vi började vår resa mot Åbo på onsdag eftermiddag för att ta båten över till Stockholm. Vi åkte dit med Viking Grace och den båten är verkligen superfin! Dessvärre möttes vi av en riktigt äcklig hytt med bland annat spyor i lavoaren så efter lite strul blev vi uppgraderade till en lite bättre hytt vilket var skönt.

Vi bodde på Scandic Anglais som ligger vid Sture Plan. Det var ett superfint och fräscht hotell som låg på ett väldigt bra ställe! Jag har så länge väntat på att äntligen få äta hotellfrukost igen och nu fick jag min efterlängtade hotellfrukost som var såå god!

På eftermiddagen for vi iväg mot Mall of Scandinavia som jag väldigt länge velat besöka, och det var verkligen superstort och hade väldigt bra utbud med affärer. Jag hittade en hel del som jag hade sökt efter. Dock var det supersvårt att hitta hit då vi kom med tunnelbana. Vi gick säkert över 3 km i kylan för att hitta rätt. Vi slapp i alla fall smidigt tillbaka till stan med tåg som gick precis utanför centret.

Dag två var det dags för shopping i stan, och jag blev så förvånad när jag kom in till Gallerian och så var ungefär hälften av alla butiker borta? Annars också fanns det ju knappt några bra butiker i hela centrum så där hittade jag faktiskt inte så mycket.

Här började shoppingen och Stockholmsresan ta slut och vi bestämde oss för att ta några bilder vid Drottninggatan som blev vårt sista shoppingstopp före vi begav oss mot Pizza Hut och sedan till hotellet efter väskorna. Vi konstaterade snabbt att det var fullproppat med människor här och att få en lyckad bild skulle inte bli lätt, men här ser ni två helt okej bilder!

Jag är väldigt nöjd med vår resa trots att det var flera besvikelser och mycket strul på olika ställen, men många goda skratt fick vi under resan och jag skulle gärna göra om det! Nu blir det att fira in det nya året och nästa gång ni hör av mig är det 2017 (!!!!).

21 Comment

 1. Tråkigt att det blev så mycket strul men annars ser det helt underbart ut. Jag önskar dig gott nytt år! Kramis

  1. Trots allt strul var det verkligen en bra resa! Tack detsamma! Kram <3

 2. Vad tråkigt att det var så många besvikelser och så mycket strul, men skönt att du är nöjd med resan trots allt! 🙂

  1. Ja, verkligen tråkigt! Ja absolut 🙂

 3. Carro says: Svara

  Gott nytt år! ?

  1. Tack detsamma fina du! <3

 4. Åh så fina bilder!!

  1. Åh tack så mycket!

 5. Tarn says: Svara

  Tråkigt att sånt händer! 🙁

  1. Ja, verkligen! :/

 6. låter härligt 😀

  1. Det var det verkligen!

 7. MALIN says: Svara

  Älskar Stockholm! Måste tyvärr meddela att jag inte ser dina bilder….. Kram

  1. Jag med! Åh vad tråkigt, det var så för mig också i början men nu kan jag se dom.. undrar vad som är felet!

 8. Tråkigt att höra att ni blev så dåligt bemötta på många ställen. Gallerian har hållit på att bygga om i snart ett år, himla synd att ni inte fick veta det innan ni begav er :/
  Kul att du hade en bra resa ändå, ska bli kul att få se vad du köpte i Stockholm också 🙂

  1. Ja, verkligen! Det visste jag inte, men som tur besökte vi ju Mall of Scandinavia där vi hittade det mesta 🙂

 9. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

 10. Resan till Stockholm – Henriettas blogg
  aieymzckv
  [url=http://www.gj5rwdx3r2h3b71746397x3qorp1aw53s.org/]uieymzckv[/url]
  ieymzckv http://www.gj5rwdx3r2h3b71746397x3qorp1aw53s.org/

 11. Knight finally written pledge to fulfill a military order!Owen Jefferson suspected the contradiction, huang zhan anger: don’t win playoff team and the team retired showdown between the more and more intense, will the rockets in just eliminated the spurs tomorrow will come and warriors in the first fight
  kyrie 4 confetti

 12. The noises and stressful the playoffs.”We are eager to match.”Owen said.Knight should first game will be on Thursday in east, and before them
  adidas boost

 13. You are a very bright person!

Kommentera