Puerto Banús, Marbella

Under samma dag som vi besökte vingården i början av veckan (inlägg HÄR och vlogg från dagen HÄR) så besökte vi även Marbella och närmare bestämt Puerto Banús efter besöket till vingården för att äta vid restaurangen Picasso och kolla på lyxbåtarna i hamnen.

Varje gång som jag har varit till Fuengirola har jag även varit till Marbella. Då har jag även varje gång ätit vid samma restaurang, Picasso. Man märkte att den var populär då hela restaurangen var smockfull, men ändå lyckades vi få maten rekordsnabbt vilket var en superbra överraskning!

Här snålar de inte heller med portionernas storlek. Ni ser ju själva hur otroligt stor efterrätten var! Vi tog tre stycken efterrätter som vi delade mellan nio personer och det räckte väldigt långt! Enda skillnaden med Picasso förutom att servicen var sjukt snabb är att den ligger i en lite dyrare prisklass. Tänk ungefär som priserna i Finland (kanske lite billigare ändå), men man är ju så van med att t.ex. en pastaportion i Fuengirola ligger på runt fem euro.

Denna gång var det inte så värst många lyxbåtar i hamnen, vilket kan bero på att vi var där så sent på dagen också, men båtarna som fanns där var ju helt otroliga! Man vill ju bara stiga ombord och kolla hur båten ser ut inuti om de ser så här lyxiga ut utanpå!

Om du är på väg till Spaniens solkust kan jag verkligen rekommendera en dag i Marbella och Puerto Banús, själva stället är en ”sevärdhet” i sig!

2 Comment

  1. Åååh va fint det ser ut där! 🙂

  2. Josse says: Svara

    Åh vad härligt!!

Kommentera