PR policy

Är ditt företag intresserade av att synas på min blogg? Maila mig på kontakt@henriettas.fi.

Recensioner

Alla recensioner som inte är märka på något sätt som sponsrade eller i samarbete med en annan part är mina egna genuina åsikter. Jag gillar att tipsa dig som läsare om olika produkter, plagg, tjänster osv. Dessa inlägg har jag alltså själv satsat mina egna pengar på för att förmedla till er.

Affiliatelänkar / adlinks

I mina inlägg kan det förekomma så kallade affiliate länkar, länkar som jag tjänar en slant på per klick eller köp av vara. Om ett inlägg innehåller affiliate länkar märks det ut i början av inlägget.

Jag även står för den principen att jag inte tipsar om något jag inte står för eller inte själv kunde tänka mig köpa. Det är alltså 100% genuina åsikter som gäller även med affiliate länkarna.

Samarbeten

Jag samarbetar gärna med företag som jag anser att passar in i min blogg och har varor eller tjänster som jag anser att mina läsare skulle vara intresserade av. Samarbetsinlägg är markerade i början av inlägget att det sker i samarbete med något företag.

Fastän inlägget är sponsrat eller i samarbete med ett företag är det alltid mina egna åsikter som gäller. Jag skulle aldrig låtsas tycka om något endast för att jag får något i utbyte.

Copyright

Alla bilder och text som jag själv har producerat på min blogg får inte kopieras utan tillstånd. Allt material i bloggen är mitt egna om inte annat uppges. Om du vill låna en bild eller gillar en idé i något av mina inlägg kommentera eller skicka iväg ett mejl på kontakt@henriettas.fi och fråga ifall du får låna det.

Slutligen

Produkter som jag tipsar om och funkar för mig kanske inte funkar på dig. Vi alla är så olika i tycke och hur kroppen är uppbyggd, så allt som är passligt för mig kanske inte passar just dig.