Piffa upp dina IKEA möbler

Jag har kollat runt på lite Youtube videos för ett tag sedan och hamnade in på ett klipp om hur man kan piffa upp sina IKEA möbler enkelt, och då blev jag inspirerad och tänkte försöka själv på det!

Jag köpte IKEAs Hemnes nattygsbord, men jag gillar inte riktigt handtagsknapparna på borden då dom inte riktigt passar in i min stil hemma (de är svarta simpla knappar). Så då bestämde jag mig för att kika in på Aliexpress ifall det fanns finare handtag/knappar där, och visst fanns det!

Det blev sist och slutligen dessa diamant liknande knapparna som jag tyckte passade så fint med min inredning. Och visst ser nattygsborden genast mycket lyxigare ut? Och dessa kostade under en euro till och med! HÄR är länk till dom jag beställde.

Jag har ännu planerat att plasta in insidan av lådan med något simpelt då lådan nu har blåa och naturvita ränder. Jag har funderat mellan marmorplast eller vitt träliknande plast, men får se när jag tar an mig det!

Har du piffat upp dina möbler på något annat sätt?

8 Comment

 1. Jag målade om våra köksmöbler 😀 Dom var i en mörkbrun färg så jag målade dom vita 😀

 2. Så himla fint det blev! 😀 Kramis

 3. Bella says: Svara

  Bra tips!

 4. Celine says: Svara

  Jättesnyggt!

 5. sååå snyggt! funderar på att lägga marmor dekor på vår hemnesbyrå

 6. Såna handtag är så fina 🙂

 7. Mirre says: Svara

  Så fint

 8. Fint 🙂

Kommentera