Outfit – Your loss, babe.

T-shirt – NAKD (Länk) // Jeans – Mango // Skor – Adidas Stan Smith (Länk) *adlink // Klocka – CLUSE // Väska – Scorett (Länk)

your loss babe

stella mccartney look alike

Nu var det allt för länge sedan jag lade upp ett outfitinlägg senast! Det ska det bli ändring på. Jag ska försöka fota outfits lite oftare till er! Här testade jag fota inomhus och jag tyckte faktiskt resultatet blev bra! Vad tycker du?

Ett av mina favoritinköp denna sommar var denna snygga t-shirt med trycket ”Your loss, babe.” som jag beställde från NA-KD. Jag älskar att trycket är lite sassy! Den har råa skärningar och en lite annorlunda passform än vanliga basic t-shirts vilket jag gillar! Jag känner mig alltid så snygg i den!

Jeansen från Mango köpte jag i Spanien i våras och de har även blivit en favorit i garderoben. Jag älskar att byxbenen är avklippta rakt av. Lite extra detalj liksom! Och denna Stella McCartney look-alike väskan är min absoluta favorit. Det ryms så mycket i den och den är ju så sjukt snygg. Love it!

6 Comment

 1. Du passade riktigt bra i dom jeansen 😀

 2. Jättefin t-shirt verkligen! 😀 Kramis

 3. Bella says: Svara

  Så snyggt, älskar tishan!

 4. MALIN says: Svara

  T-shirten är såååå snygg! Kram

 5. Sara says: Svara

  Snyggt! 🙂

 6. snyggt!

Kommentera