Outfit – Var har jag hållit hus?

Tröja – BikBok // Spetsbh – Cubus // Jeans – Ginatricot // Skor – DinSko // Väska – Zara // Pälsboll – Aliexpress // Jacka – River Island // Örhängen – Thomas Sabo

Fördel med att vara på praktik hos en modebloggare? Man har någon som gärna fotograferar din outfit och du får även fota deras outfit! För er som har missat det är jag då hos VOGA Styling på praktik tisdagar och onsdagar, och det är ju Sandra som vann kategorin Årets mode- och skönhetsblogg i Galan 2016 som jag jobbar med mestadels!

På måndagar, torsdagar och fredagar är jag ju vid Studios som jag tidigare har berättat om (och nu funkar dessutom tidsbokningen online!! Boka HÄR), så det lämnar inte mycket fritid över till bloggen eller något annat alls för den delen. Så jag är så ledsen över att jag har lämnat det tomt här i nästan en vecka, men jag ska försöka hitta tid till bloggen så gott som det går!

Snart drar jag även vinnaren till februariboxen av Bettebox, så se till att delta!

17 Comment

 1. SÅ fina bilder 😀

  1. Tusen tack! <3

 2. Sara says: Svara

  Åh det låter som himla roliga praktikplatser! Hur kom du på att vara på Voga Styling? Låter superhäftigt! Måste ju vara otroligt lärorikt 🙂

  1. Det är det verkligen! Det var faktiskt Anna-Lena på Sevendays som kom med det förslaget, jag hade först tänkt vara där men är så nöjd över praktiken på Voga! 🙂

 3. Celine says: Svara

  Men gud så snygg outfit! Så fin alltså!

  1. Åh tack så hemskt mycket!

 4. Älskar din jacka!

  1. Jag älskar den också! 😀

 5. Åhh vilken fin outfit! =) Kram

  1. Tusen tack fina du! Kram

 6. så fina bilder & det måste ju verkligen vara superkul med en sådan praktik 😀

  svar: ja men verkligen 🙂 kram

  1. Åh tack, ja det är det verkligen! 🙂

 7. Snyggt! Superfin jacka 🙂

  1. Åh tack fina du!

 8. Snyggt! 🙂

 9. Snyggt!

 10. My brother recommended I would possibly like this web site. He was once entirely right. This post truly made my day. You cann’t consider just how a lot time I had spent for this info! Thank you!

Kommentera