Outfit till studentfesten

Klänning HÄR // Skor HÄR // Örhängen HÄR * // Armband HÄR * // BUS HÄR * // Väska HÄR (*adlinks)

Snart kickar student- och examensfesterna igång och i år är det min tur att ta både min frisörexamen och studentexamen! Nu börjar det verkligen vara dags att leta upp den perfekta outfiten att ha på vid detta speciella tillfälle som man kommer minnas resten av sitt liv. Jag har plockat ihop några favoritplagg från bland annat Esprit så du kanske kan få lite inspiration om du själv tar studenten i år eller annars ska gå på någon annans fest!

Klänningen är enligt mig något av det viktigaste då det är den som ligger i fokus i outfiten. Denna snygga men ändå ganska avslappnade klänningen kommer från Esprit. Jag älskar detaljerna vid urringningen, då behövs det inte ens ett halsband för att piffa upp outfiten! Jag personligen tycker att man inte ska ha på sig världens kortaste, tightaste, mest urringade klänning på sin examen utan en lite mer romantisk klänning som går till knäna eller längre.

Som accessoarer valde jag ganska neutrala färger och höll mig till en vit/silver/grå färgskala. Ett par lite lägre klackar med en bredare klack är ett bra val för den som inte ofta bär klackar men vill ha det under dagen utan att behöva vrida och vända sig för att fötterna tar ont. Därför har jag också köpt ett par liknande i vitt. Sedan valde jag även ett par superfina örhängen och ett armband från Lily & Rose som har magiskt fina smycken, en liten väska att ha alla nödvändigheter i från Esprit och en brun utan sol ifall man vill känna sig lite extra brun och fräsch!

Hoppas du hittade lite inspiration i detta inlägg, och om du tar studenten eller/och examen i vår önskar jag dig stort lycka till och grattis! ♡

9 Comment

 1. Josse says: Svara

  Såå fint!

  1. Tack! 🙂

 2. Jättefint collage. Jag håller med dig om att klänningen är ett viktigt plagg för dagen.

  1. Tack! Vad kul att du tänker likadant 🙂

 3. Grattis till att du ska ta studenten! Minns det som en av de absolut bästa dagarna i mitt lov, du kommer ha så roligt! Riktigt snygga saker i kollager & helt rätt med inte för jobbiga klackar att springa i! <3

 4. Jenny says: Svara

  Jag är för gammal för att ta studenten, men ville önska dig grattis till frisör- och studentexamen!

  1. Tusen tack! 🙂

 5. Corina says: Svara

  Vilken trevlig blogg du har. Många inressanta inlägg och bra layout. Ha fin dag

  1. Tusen tack, vad glad jag blir! Ha en fin dag du med!

Kommentera