Outfit – Min favorit outfit just nu!

Jacka – Zara // Tröja – Missguided (adlink) // Spetsbh – Cubus // Jeans – BikBok // Skor – Adidas Stan Smith(adlink) // Solglasögon – Aliexpress

Denna outfit är min favorit outfit just nu! Jag hade på mig samma outfit på bloppiset vid Bock’s och sedan dess har jag haft denna outfit även två gånger efter det, haha! Jag känner mig så snygg i denna outfit så då blir det lätt så att man har på sig samma outfit flera gånger!

Det som gör denna outfit så snygg är nog off-shoulder tröjan från Missguided. Dessutom betalade jag endast 20€ för den och materialet känns superhärligt vilket jag inte kunde ha väntat mig med det priset! Denna tröja är perfekt lite oversize men sitter ändå som en smäck! Jag har även en gång matchat denna tröja med mina fuskläderbyxor från ONLY så blir det lite mer intressant för ögat då det är så stor kontrast i materialen på byxorna och tröjan!

Och hur fina och höstiga blev dessa bilder annars?! Så härligt då löven har fått så fin färg och börjat falla ner på marken! Bilderna har Filippa tagit. 🙂

16 Comment

 1. Fint! 🌸

  1. Tack fina du!

 2. Vilken mysig tröja 🙂

  1. Ja, visst är den! 🙂

 3. MALIN says: Svara

  Du är så himla fin! Kram

  1. Men taack finaste du! 💓

 4. Men så himla fin!! <3

  1. Tack finaste! 💓

 5. Sara says: Svara

  Snyggt 🙂

  1. Tusen tack! 🙂

 6. enkel och fin!

  1. Ja, visst! 🙂

 7. Celine says: Svara

  Så snygg! Älskar tröjan!

  1. Tusen tack! Jag med älskar den! 😍

 8. Du är så himla fin 😀

  1. Tusen tack fina du! 💓

Kommentera