Nytt sällskap i lägenheten!

Nu har Williams hund Bella flyttat in hem till oss i vår lägenhet i stan för ett tag! Jag som ligger hemma med en dunderförkylning klagar inte på lite sällskap medan William är och jobbar. Jag som i princip aldrig är sjuk har gått och fått mig en ordentlig förkylning som jag bara väntar på att ska vara över. Som tur har jag inte så värst mycket inplanerat som jag missar men det känns ju jobbigt ändå att ligga hemma utan att kunna göra något!

På bilderna ser ni även ett litet smakprov på vårt vardagsrum. Jag lovar att visa er ordentligt hela lägenheten så fort som allt börjar bli helt klart! Hallen är fortfarande som ett bombnedslag av alla våra saker, haha!

5 Comment

  1. Åh vad mysigt att ni fått besök, himla tråkigt bara att du blivit sjuk! :/

  2. Så söt! 🙂

  3. Vad heter den rasen? Tappar alltid namnet på dem, haha. Sååå söt!!

    1. Collie! 😀 Så brukar det vara, haha! Ja visst är hon!

  4. Åh, vilken fin hund!

Kommentera