Nytt marmorskal till telefonen

Inlägget är i samarbete med Valkia Design.

Marble case from Valkia Design

Nu har jag äntligen skaffat ett ordentligt skal till min nya telefon, och när jag säger ordentligt menar jag faktiskt det! Ni ser ju själva på bilderna ovan hur mycket detta skal faktiskt skyddar telefonen vilket är superbra. Hade inte faktiskt förväntat mig att det skulle vara så här tjockt och täckande men det var minsann bara positivt!

Det var jättesvårt att välja mellan vilken typ av skal jag skulle ta, vilket tryck jag skulle ta och vilken färg. De har så sjukt mycket olika stilrena designer som passar till allt! Denna modell kom från premium tough case kollektionen men de har även ”vanliga” snap case kollektionen som är tunnare och lite mindre skyddande än denna.

19 Comment

 1. Riktigt snyggt! 🙂

 2. åh vad fint!
  svar: ja det ska verkligen bli superkul! jag hoppas verkligen på det bästa, vad skönt att du har det så! Allt i ens liv blir så mycket enklare då och känns så mycket bättre 🙂 kram

 3. Amanda says: Svara

  Åh vad snyggt! 🙂

 4. Åh så snyggt!

 5. Woow va snyggt!!! ?

 6. Åh vilken fin! <3 Kramis

 7. Celine says: Svara

  Så himla snyggt!

 8. MALIN says: Svara

  Hur läckert som helst! Kram

 9. Åh så snyggt! Älskar marmor 😀

 10. Jätte snyggt 😀

 11. Alice says: Svara

  Grymt snyggt!

 12. Supersnyggt! 🙂

 13. Bella says: Svara

  Så snyggt skal!

 14. LIENE says: Svara

  Jättesnyggt!

 15. Ursnyggt! I början var jag helt emot marmor men nu har jag börjat gilla det mer och mer!

 16. Riktigt snyggt!

 17. Annsoh says: Svara

  så snyggt 🙂 Hoppas du har en bra dag!

 18. Hi there, just was alert to your blog thru Google, and found that it’s truly informative. I am gonna be careful for brussels. I’ll appreciate in case you continue this in future. Numerous other people will probably be benefited out of your writing. Cheers!

Kommentera