Nytt hos Henriettas.fi!

Nu hörni var det äntligen dags för en liten uppdatering på denna bloggens utseende! Det blev en ny header, profilbild och det bästa av allt; att alla inlägg är på en och samma rad istället för de tre senaste ”normalt” och sedan endast en förhandsvisning på resten av inläggen. Jag har fått flera kommentarer om just detta att det kan störa läsaren, och tro mig, det har stört mig också, haha! Och nu äntligen fick jag det fixat plus nya bilder på mig!

Jag gillar att hålla det simpelt, och det blev det ju också! Fick lite panik då jag kom på att det är två år sedan jag fotade min förra headerbild, så det var minsann dags för en ny!

 

Vad tycker du om det uppdaterade utseendet?

9 Comment

 1. Så fint det blev!! 🙂

  1. Åh tusen tack 🙂

 2. Bella says: Svara

  Så fint det blev!

  1. Tack så mycket!:)

 3. Fint de blev 🙂

  1. Tack fina du! 🙂

 4. MALIN says: Svara

  Vad fint det blev! Du är så vacker! Kram

  1. Tusen tack! Vad glad jag blir! Kram <3

 5. NICOLE says: Svara

  Det blev ju jättebra! 😀 Vad roligt

Kommentera