Ny beställning från Beautybay

När BeautyBay hade rea på sin hemsida för inte så länge sedan så bestämde jag mig för att beställa hem några saker som jag länge velat ha. BeautyBay har länge varit min favorithemsida att beställa hem smink- och skönhetsprodukter ifrån då det alltid är riktigt låga priser hos dom. T.ex. Anastasia Beverly Hills produkterna är betydligt billigare än i butiker i Finland och Sverige!

Beautybay

Gerard Cosmetics

Gerard Cosmetics ''Skinny Dip''

Vad fanns i paketet?

I paketet låg två sminkborstar och ett liquid lipstick från Gerard Cosmetics i färgen Skinny Dip. Jag äger redan från förr ett liquid lipstick från GC i färgen Serenity som jag har varit väldigt nöjd med. Hållbarheten är riktigt bra på GC liquid lipsticken så jag har länge velat beställa ett till i en lite kallare rosa/lila färg. Jag tycker att jag lyckades pricka en riktigt fin färg denna gång!

Morphe sminkborstar

Det blev en sminkborste för att sudda ut ögonskuggor med och en för att fylla i och borsta ur ögonbrynen med. Jag har länge använt en skild borste för att fylla i ögonbrynen med och en annan för att borsta ut dom med, så jag tänkte att det var smidigare att köpa en med båda två i samma! Dessutom älskar jag just såna fluffiga blending borstar så jag tänkte att jag behövde en till ifall den andra som jag äger är smutsig.

6 Comment

  1. I just want to say I am newbie to blogs and certainly liked this page. More than likely I’m planning to bookmark your site . You certainly come with beneficial writings. Kudos for sharing your blog site.

  2. WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. …

  3. magnificent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  4. ”That is a good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Brief but very accurate info… Many thanks for sharing this one. A must read article!”

  5. This is one awesome blog.Really looking forward to read more. Will read on…

  6. Major thankies for the blog post. Want more.

Kommentera