Nude on nude

Tröja – BikBok // Jeans – Ginatricot // Skor – H&M // Smycken – Thomas Sabo // Väska – H&M // Fejk pälsboll – Aliexpress

Dagens outfit fick bli lite extra nude med tröja, väska och nagellack som gick i en nude färg! Jag gillar verkligen denna typ av färg, både på smink och kläder. Det är en så ”färglös” färg som ändå har färg i sig med sina undertoner av varmt eller kallt.

Jag älskar dessutom hur långa mina ben ser ut på dessa bilder! Det är ju allt tack vare både högmidjade jeans och mina overknee boots. På tal om saker jag älskar så älskar jag även färgen på mitt hår just nu! Jag testade ha silverschampo i håret i ca. 5-10 minuter i bastun i går och se så kall och fin färg det blev! Så tips till er som vill ha riktigt kallt hår är att ha silverschampo i bastun!

22 Comment

 1. Såå himla snygg outfit!

  1. Åh tusen tack!<3

 2. Så fint och vintrigt 😀

  1. Ja! Tack fina du!

 3. Wow så snyggt!! Kram

  1. Ååh tack finaste du!

 4. Tarn says: Svara

  Vilken fin outfit! Sv: det spelar ingen roll för mig 🙂

  1. Tack så mycket! 🙂

 5. Åh såååå fint!!

  1. Åh tuusen tack!<3

 6. A M says: Svara

  Snygg outfit, himla fin är du!
  sv; Ja super gott, testa! 😀

  1. Åh tack fina du!

 7. åh jätte fin outfit!! 🙂
  Kram

  1. Tusen tack!

 8. snyggt!

  1. Tack! 🙂

 9. Fin du är 😀

  1. Tack så hemskt mycket!

 10. Men wow vilken snygg outfit!!!

  1. Men ååh tack fina du!

 11. Super fint 🙂

 12. Johan says: Svara

  Snygg outfit.

Kommentera