Nu finns jag vid…

…Studios! Nu har jag alltså inlett min sista praktikperiod på salong och jag kommer att göra arbeten vid Studios i Vasa centrum tills vecka 12 med -40% rabatt! Detta är alltså högst antagligen sista chansen att få mina arbeten så billigt, så nu löns det att komma och göra i ordning håret före jag blir utexaminerad frisör! Ni kan boka tid till mig genom att ta kontakt direkt till mig eller genom att komma in till Studios eller ringa! Snart finns även online bokning, så då blir det lite enklare att boka hemifrån själv!

11 Comment

 1. Celine says: Svara

  Så kul! 😀

 2. Tarn says: Svara

  Vad roligt! 🙂

 3. fina bilder

 4. Ellen says: Svara

  Så fin hårfärg du har!

 5. åh vad roligt!
  svar: ja de är ju så snygga! är sugen på att införskaffa mig en sådan hoodie 🙂 kram

 6. Åhhh vad kul för dig!!! =) <3

 7. Spot on with this write-up, I really assume this website wants rather more consideration. I’ll in all probability be again to learn far more, thanks for that info.

 8. Nu finns jag vid… – Henriettas blogg
  ysyffcdwot http://www.g0934qa71n161cy0i3d35s5i9osku0aps.org/
  [url=http://www.g0934qa71n161cy0i3d35s5i9osku0aps.org/]uysyffcdwot[/url]
  aysyffcdwot

 9. Hello there, I found your website by the use of Google while searching for a comparable topic, your website got here up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.
  balenciaga sneakers

 10. You made some decent points there. I regarded on the web for the problem and found most individuals will associate with along with your website.

 11. ”This website really has all of the info I needed about this subject and didn’t know who to ask.”

Kommentera