Nike Air Max Tavas

Inlägget innehåller adlinks.

NIKE AIR MAX TAVAS HÄR

Äntligen äger jag mina dröm Nikes! Jag har hur länge som helst sökt efter ett par perfekta gråa Nike skor, och nu har jag äntligen dom här i min ägo! Dock var det inte lätt då första paret som kom från Zalando var söndriga så blev tvungen att skicka tillbaka dom. Det tog ganska länge och processen var ganska strulig, men nu har jag äntligen ett helt par!

Jag är såå nöjd, nu får våren gärna kicka igång ordentligt. Ingen överraskande snö flera gånger, tack!

10 Comment

 1. Ååååh va fina!! *hjärtögonsmilis*

 2. Eira says: Svara

  Äh men du vad snygga!!😍

 3. Wow, jag vill ha dem!!

 4. This site is my breathing in, real great style and perfect written content.

 5. Very good site you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really like to be a part of group where I can get feedback from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

 6. ”Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!”

 7. Very neat blog. Will read on…

 8. Im obliged for the blog article. Really Cool.

 9. I truly appreciate this post.Really thank you! Great.

 10. Very informative blog.Really thank you! Much obliged.

Kommentera