New autumn coat

Minns ni när jag inte för så länge sedan skrev ett inlägg (HÄR) om att jag ville hitta den perfekta höst/vinter kappan? Kort därefter hittade jag denna dubbelknäppta ”skepparkavajen” på en Facebook loppis-sida! Jag for efter den genast och jag är så nöjd med den. Jag älskar då man hittar knappt använda kläder för en billig peng. Man sparar pengar, tid, på miljön och någon annan blir glad över något någon annan inte längre blir glad över! Win-win situation alltså!

Jag kommer säkert ännu köpa en ordentlig kappa som jag drömmer om, men denna är ju en bra början! Jag kommer nog använda denna väldigt flitigt i höst då den är passligt varm och så känner man sig så snygg i den. Jag älskar passformen och den är perfekt längd för korta jag!

1 Comment

  1. Whats Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Great job.

Kommentera