New autumn coat

Minns ni när jag inte för så länge sedan skrev ett inlägg (HÄR) om att jag ville hitta den perfekta höst/vinter kappan? Kort därefter hittade jag denna dubbelknäppta ”skepparkavajen” på en Facebook loppis-sida! Jag for efter den genast och jag är så nöjd med den. Jag älskar då man hittar knappt använda kläder för en billig peng. Man sparar pengar, tid, på miljön och någon annan blir glad över något någon annan inte längre blir glad över! Win-win situation alltså!

Jag kommer säkert ännu köpa en ordentlig kappa som jag drömmer om, men denna är ju en bra början! Jag kommer nog använda denna väldigt flitigt i höst då den är passligt varm och så känner man sig så snygg i den. Jag älskar passformen och den är perfekt längd för korta jag!

5 Comment

 1. Whats Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Great job.

 2. New autumn coat – Henriettas blogg
  avhzylmyjb
  vhzylmyjb http://www.g4449bkp20wu0luu75vy076lf5rg392os.org/
  [url=http://www.g4449bkp20wu0luu75vy076lf5rg392os.org/]uvhzylmyjb[/url]

 3. Draft of the same year on the bottom rookie will be what?In general the draft should be able to blow the other party, who would have thought them took Owen on the 60th pick small Thomas in the same year, he turned out to be in the position of the challenger?
  kyrie 4

 4. Obviously, the right to occupy a team-high 21.6 shots of Michael Owen, but failed to hit as James scores, this let a person feel, Owen has become a ”cancer” of the knight.But many fans also feel,
  nike pg 2

 5. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a weblog website? The account helped me a applicable deal. I were tiny bit acquainted of this your broadcast provided brilliant transparent idea

Kommentera