NA-KD midseason sale

Inlägget innehåller adlinks.
1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR

Om jag inte hade beställt väldigt mycket saker från nätet på senaste tiden skulle jag inte ens tveka på att klicka hem den svarta kjolen! Hur fin är den inte? Jag har sett på Hanna Fribergs Snapchat att man kan justera öppenheten på sidorna vilket är så bra! Denna är såå billig, så funderar på att trots allt beställa hem den!

Den ljusrosa skjortan är ju hur fin som helst, och de svarta klackarna med snöring är ju helt perfekta. Jag har sett på dom tidigare och nu när de är på rea funderar jag starkt på att beställa hem dom. Kanske något att ha på Galan?

4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

Den gröna toppen är ju perfekt till vardags, och jag gillar verkligen army grönt till hösten! En sak som verkligen är så jag är att köpa crop tops och para ihop dom med samma färgs midjekjolar, så vips ser det ut som om man har ett set eller en klänning beroende på hur nära man drar upp toppen och kjolen! Då kan man kombinera hur många olika outfits som helst!

För er som är sugna på ett Japan Knit från HunkyDory är det nu ni ska ta chansen. Denna blir din så billigt nu att det är helt löjligt! Nästan som ett loppispris!

Mer från NA-KDs rea hittar ni HÄR! 

1 Comment

  1. I got what you mean , thankyou for posting.Woh I am glad to find this website through google. ”Wisdom doesn’t necessarily come with age. Sometimes age just shows up by itself.” by Woodrow Wilson.

Kommentera