Mysfaktor i sovrummet

mysfaktor

Äntligen börjar det kännas som att jag har fått en mysfaktor i sovrummet hemma. Jag ville ha lite ”fluffig-hotellsäng-feeling”, speciellt med lakanen, och nu känner jag att det börjar närma sig mot det hållet! Jag är fortfarande så nöjd med mina fina nattygsbord som jag piffade upp själv billigt. Länk till inlägget HÄR!

Vita eos

Min favoritdetalj i sovrummet är min drömlampa, VITA Eos. Jag har hur länge som helst drömt om denna lampa och då vi flyttade in bestämde jag mig för att äntligen beställa den. Jag har sett folk ha dessa Eos lampor lite över allt i hemmet, men personligen tycker jag att den passar bäst i sovrummet. Den är pricken på i:et i sovrummet helt enkelt!

Lexington kudde

För övrigt borde jag skaffa några till matchande prydnadskuddar att pryda sängen med under dagarna, men än så länge får det duga med denna Lexingtonkudden. Bättre det än ingenting alls känner jag! 🙂

 

Vilket rum är ditt favoritrum?

4 Comment

  1. Jättefint!

  2. Tycker du verkligen fått fram ”fluffig hotellsäng”-feeling! Så snyggt 🙂

  3. Mmmm så mysigt! 🙂

  4. Anna says: Svara

    Alltså lampan!!😍😍 har drömt om den sjukt länge också, men har inte fått för mej att köpa den ännu😊😊

Kommentera