Morphe 35T palett

beautybay paket

För cirka en månad sedan kom detta paketet från BeautyBay hem till mig. Och i det låg…

morphe palett

En palett från Morphe som jag väääldigt länge har velat ha! Jag tror det börjar närma sig ett år sedan jag för första gången kände att denna palett måste jag ha. Varför jag inte har beställt den tidigare är ett mysterium. Priset är väldigt rimligt för en så stor palett med så många fina färger!

Morphe 35T palett

Här ovan ser ni färgerna i paletten. Detta är 35T paletten, alltså 35 ”taupe” ögonskuggor. Jag har älskat de lilaskiftande ögonskuggorna i min Carli Bybel palett och här finns en hel del liknande skuggor! Jag har så länge velat ha en perfekt skimrig roséguld färg, och det finns i denna palett!

Morphe 35T swatch

Här är tre snabba swatches av tre olika skuggor. Pigmenteringen är verkligen superbra och man ser verkligen hur metallisk den längst till höger är då man nästan ser min spegelbild igenom, haha. Jag har ännu inte hunnit testa dessa på ögonen, men det ska bli superspännande att göra det! Jag har ju en 12NB palett från Morphe från förr som jag är riktigt nöjd med, så jag antar att denna är minst lika bra hållbarhetsmässigt!

Morphe palett storlek

En sak som var en överraskning med denna palett var hur otroligt stor den var. Jag har lagt min iPhone 6s brevid för storleksjämförelse. Jag hade för mig att paletten skulle vara ungefär lika stor som Makeup Revolution paletterna, men den är verkligen enorm! Alltså väldigt mycket för pengarna!

Det finns även en hel del andra färger av dessa paletter, men jag har för mig att detta är en av de mer populärare.

4 Comment

  1. Har den paletten bra hållbarhet och pigment?

    1. Min tidigare palett från Morphe har bra hållbarhet och dessa skuggorna är rätt så identiska i hållbarheten. Pigmenteringen är riktigt bra!

  2. Vilka fina färger 😀

    1. Ja, visst var det! 🙂

Kommentera