Min första Youtube video!

I samband med min undersökning som jag gjorde angående bloggen och bad er svara på (länk till inlägget) så fick jag några önskningar om att börja med Youtube. Faktiskt så var detta att starta upp en Youtube kanal en av mina saker på min bucketlist 2017. Det var planerat att starta den lite senare då jag har mer tid över, men jag tänkte att varför inte starta mjukt med denna video i alla fall?

Och ja, som sagt, detta är ju min första video så den är ju inte världens bästa och jag har fortfarande inte förstått mig på alla funktioner. Spelade in denna för typ 2-3 veckor sedan och nu först fick jag uppladdat den äntligen, hehe. Men övning ger färdighet! Lämna gärna feedback i kommentarsfältet på Youtube och lämna en tummen upp ifall du vill se fler videos. 🙂

18 Comment

 1. Åh vad kul att du startat en youtube kanal, ska kika på den!

  1. Vad kul att du tyckte det! Åh vad kul, gör gärna det! 🙂

 2. Åååh vad roligt! Go Henrietta! 😀

  1. Jaa! Hihi tack! 😀

 3. MALIN says: Svara

  Vilken rolig video! Kram

  1. Vad kul att du tyckte det! 🙂 Kram

 4. Hanna says: Svara

  Vad roligt! 😀

  1. Ja verkligen! 🙂

 5. Lycka till med din youtube kanal 😀

  1. Åh tusen tack!

 6. Så kul att se dig på YT 😀

  1. Åh vad kul att du tycker det! 🙂

 7. Bella says: Svara

  Åh vad roligt, ska genast kika!

  1. Åh vad kul! 🙂

 8. men så kul! jättebra video 🙂

  1. Ja! Tack så mycket fina du! 🙂

 9. Åh vilken härlig video!! Glad man blir! 😀

  1. Åh vad kul att höra att du tyckte det! 🙂

Kommentera