Min första fransförlängning!

Igår fick jag mina fransar fixade vid Studios inför morgondagens resa till Spanien! Jag använder aldrig smink då jag är i södern, men man känner sig inte riktigt på topp hela tiden då, så tänkte att det skulle vara kul att testa på fransförlängningar inför resan så man kan se fräsch och pigg ut hela tiden!

Före och efter. Vilken skillnad alltså! Mina fransar har en tendens att gå av i yttersta kanten av någon orsak. (Kanske för att jag sover alltid på sidan?) Jag har ju rätt så långa och mycket fransar av mig själv, men de vill aldrig hållas böjda och så är fransarna så olika på ögonen. Dessutom är de så ljusa i sig själv så man ser knappt dom utan mascara.

Jag är så otroligt nöjd! De ser så naturliga ut och ögonen ser mycket jämnare ut nu genast då fransarna är rätt så lika på båda sidorna.

Själva behandlingen var inte alls obehaglig förutom då hon skulle lägga och sedan ta bort skyddstejpen på mina superkänsliga ögon. Man låg och slappnade av i cirka två timmar, och tiden gick rätt så fort också! Man känner inte heller av fransarna nu då de är så lätta, så härligt!

Nu får jag hoppas att jag sköter dom tillräckligt bra så de håller under hela resan! Och oroa er inte, jag kommer uppdatera under hela resan bara wi-fit i huset tillåter det och så ska jag förbereda några inlägg ifall att det blir något strul! Glad påsk på er! <3

15 Comment

 1. snyggt det blev ! har också haft en gång förr, man känner sig direkt fräshare!

 2. Så fint det blev! 😀 Hoppas de håller 🙂

 3. Bella says: Svara

  Så snyggt det blev!

 4. Åh vad fint det blev! <3 Kramis

 5. Celine says: Svara

  Ser jättefint ut!

 6. Vano says: Svara

  Så fina dom blev 🙂

 7. MALIN says: Svara

  Vad roligt 🙂 Och vad bra det blev! Kram

 8. Josse says: Svara

  Såå fint!!

 9. Det såg väldigt naturligt ut, super snyggt 😀

 10. I have been checking out some of your articles and i can state pretty clever stuff. I will definitely bookmark your blog.

 11. I think other site proprietors should take this website as an model, very clean and wonderful user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 12. Wow, great article. Fantastic.

 13. Muchos Gracias for your post.Much thanks again. Want more.

 14. ”I value the blog post.Thanks Again. Fantastic.”

 15. Thanks for the blog post.Really looking forward to read more. Cool.

Kommentera