Min Beautybay beställning

I detta inlägg visade jag er en liten sneak peek på mitt senaste köp av skönhetsprodukter/smink och nu tänkte jag avslöja allt lite närmare! Jag handlade alltså lite nödvändigheter under BeautyBays black friday rea. Detta var faktiskt saker som jag hade haft i min varukorg i flera veckor och då råkade de just vara på lite rea under black friday helgen så då slog jag till och sparade några euron extra.

Först ut: ett par underbara lösögonfransar från Ardell i modellen Demi Wispies. Jag har länge velat ha ett par fransar från Ardell och nu äntligen får jag också testa på dom! Dessa tänkte jag ha på mig på nyår, så jag kan inte ännu ge er något omdöme om dessa, men se bara på dom hur fina de är!!

En eyeliner var jag även i behov av och då fick det bli den första, bästa och billigaste i den modellen jag sökte efter. En svart i ”tusch form” som jag är van med att använda. Jag har nu haft en tillfällig från essence som är en flytande eyeliner som jag har haft lite blandade känslor för. Så jag tänkte att jag återgår till den modellen jag är van med, så då fick det bli att testa på denna!

Och sist något som jag länge varit intresserad av att testa, Gerard Cosmetics slay all day setting spray i doften av persika. Och ja, den doftar verkligen persika! Jag tänkte inte avslöja desto mera vad jag tycker om denna då jag om några veckor tänkte ge er en hel recension på den, hur tycker ni det låter?

16 Comment

 1. Carro says: Svara

  Åh lösögonfransar var länge sedan jag hade, saknar det!

 2. Tarn says: Svara

  Så fina produkter! Vill också testa dem :/

 3. Åh vad spännande 😀 Kramis

 4. Lucy says: Svara

  ska bli spännande att se vad du tyckte om dom 😀

 5. Såå fina produkter!

 6. Underbart med lite nya produkter!

 7. louise says: Svara

  Ser fram imot recensionen:D

 8. MALIN says: Svara

  Kul med lite nya produkter! Kram

 9. Så snygga lösögonfransar!!

 10. Ååå vill så höra om finnish sprayet sen 😀

 11. Åh va roligt med nya skönhetsprodukter!

 12. Amanda says: Svara

  Åh vad mycket härligt du beställde! 😀

 13. Så mycket fina produkter! 🙂

 14. vad roligt!

 15. recension tack ! är så sugen på setting sprayen 🙂 kram

 16. Fantastic web site. A lot of useful info here. I am sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks on your sweat!

Kommentera